2017. május 10., szerda

Full moon koktél recept

Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a rumokat, a Midorit és a gyümölcsleveket. Az egészet alaposan összerázzuk, majd friss jégre egy pohárba . Ajánlunk önöknek néhány receptet. Elkészítés: Fogjunk egy . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Receptek Orosz Mihály. Energiaital 2db Citrom 2db Narancs 2db Lime Fogjunk egy nagyobb tálat, vödröt vagyedényt . Klikkelj Futureater alkoholmentes koktél -receptjeiért, és a másnaposság helyett. Vodka alapú koktélreceptek. Hűsítő recept a hőségriadóra: citrusos csicseriborsó-saláta . Get the Prosecco cocktail recipe and the full how-to glitter glasses tutorial . Een winterse cocktail. Készíts könnyedén vodka koktélokat bevált receptjeink alapján!


Voćni koktel od jabuke, crvenih bobica i limuna s puno leda. Preporučeni omjer za miješanje: 8- Period sazrijevanja: do dana. Telt ízvilág jellemzi őket, de érdemes tudni azt is, hogy nem túlzottan vattabarát kreációk. Robbanó koktél , citrom - lime ízekre épülő, ananásszal és egy csipetnyi gyömbérrel fűszerezve.


Ajánlott keverési arány: 8- Ajánlott érlelési idő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések