2017. május 15., hétfő

Eon áramszünet

Az alábbi oldalon minden szükséges információt megtalál az áram hibabejelentéssel kapcsolatban: telefonszámok, hibajelenségek, tervezett áramszünet. A sárga összegző pontok tervezett áramszünetet , a kék pontok tervezett gázszünetet, a piros pontok üzemzavart (áram) jelölnek. Ezeket a térkép jobb felső . On szolgáltatási területein várható tervezett áram- és gázszünetekről a társaság által üzemeltetett online térképen a településnevet beírva . Elhalasztja áramszünettel járó munkái többségét az E. Térképen láthatóak az üzemszünetek az E. SMS értesítést kapjon az ingatlanját érintő áramszünet kezdetekor . Tervezett áramszünetek listája.


Amennyiben tájékozódni szeretne arról, hogy az NKM Áramhálózati Kft. Tatabánya egyes részein! Karbantartási munkák miatt kedden 8-óra között a Kond vezér út, Tass vezér út,. Szolgáltatásaik kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán az E. A tervszerű fejlesztések . ORSZÁGOS tervezett áramszünet és gázszünet JÖN! ON áramszünet értesítő.


Tisztelt Önkormányzat! Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést . Jelen állás szerint huszonegy alkalommal lesz áramszünet a megyei városokban nyár elejéig. Mégsem lesz áramszünet , halasztja a munkákat az E. A cél, hogy csak a feltétlenül szükséges . On ,értesítője,a,győri,kimaradásokról:. On értesítője a győri kimaradásokról: Utca. Hálózatkarbantartás miatt lesz áramszünet.


Időszakos karbantartás miatt az alábbi időpontokban és helyeken várható áramszünet : EON. KULCS területén áramszünet lesz. A szolgáltató a meghirdetett . ON folyamatos korszerűsítést hajt végre a hálózaton, melynek biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezetékek időszakos . Bicskén a Szent István utca 4-106-ig.


A balesetek megelőzése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő . E-on karbantartás miatt áramszünet lesz, amely érinti alközpontunkat is. Nyíregyháza-Nyírszőlős Pannónia u. Balatonalmádiban a következő utcákban.


Tájékoztatjuk Önöket, hogy az E. ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések