2017. május 5., péntek

Orvosnál angolul

Az alábbi leckéből nem csak azt tanulhatod meg, hogy hogyan mondd el az orvosnak , hogy mi a bajo hanem a leggyakoribb betegségek . Tanuljon angolul : Hogyan mondja? Nem érzem jól magam, Beteg vagyok, Fáj a hasam, Fáj a fejem, Feküdjön le, . Ha az ott-tartózkodás alatt meg kell látogatnod egy orvost , szükséged lesz ezekre a. Do you have an appointment? Az orvosnál – Seeing the doctor. Mik azok az angol kifejezések, amiket hétköznapi panaszoknál lehet használni olyan esetben, amikor meg kell látogatnod az . Ha szeretnél orvoshoz menni Angliában jó ha tudod az ehhez szükséges kifejezéseket.


A(z) orvosnál szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. A(z) az orvosnál szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul. I would like to talk to a doctor. Szeretnék beszélni egy orvossal.


MAGYAR- ANGOL SZÓTÁR. What was the matter with you when you were ill last time? Orvos magyarul és orvos kiejtése. The last time I was ill was two years ago. I had the flu, which is a horrible . When were you last ill?


Mikor voltál utoljára beteg? MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása.


A Duolingo angol szótárból: keresd meg „doctor” jelentését, kiejtését, ragozását és a kapcsolódó szavakat. Egy nagy krhzban dolgozik. Albert s Fred pincrek.


Vegyünk például, ha orvosnál járunk és kell magyarázni, hogy fáj a fejünk, vérzik a. Az angol tanulás online, hanganyaggal megkönnyíti mindennapjaidat. Hogy mondják ezeket a mondatokat angolul ? Mi volt az ok,ami miatt elmentél hozzá? Alapvető üdvözlések, hogylét felől érdeklődés angolul.


Angol érettségi tétel, szituációk, orvosnál , újságosnál, útbaigazítás, repülőgépen, piacon. Az Angol Párbeszédek videó leckék segítenek ebben. Pénzutalás és Angol számla egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések