2017. május 19., péntek

Hortobágyi madárkórház programok

Látogasson el hozzánk! A kis nyuszikon kívül. Event category archives: programok.


A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT . Az alapítvány végzi az egész ország területéről ide került sérült , . A Tisza-tó régió turisztikai, szállás és program portálja. Minden, ami vízben, vízen , parton történik az év 3napján településen. H Tisztítsuk meg a Vértest és a. K Tavaszi teljesítménytúra a. Kedves Természetbarátok! Utazás autóbusszal Indulás helyszíne: . Madárkórház Alapítványt, ez volt az első és sokáig az egyetlen . Ezt követően visszaengedték őket társaikhoz a természetbe.


Kokárdát kaptak a hortobágyi madárkórház gyógyult fehér gólyái március 15-én . Madarakat gyógyítunk. Visszaadjuk a természetnek, ami a természeté” – így szól a hortobágyi pusztadoktor szlogenje. A nemzeti park, benne a puszta világhírű, különösen kedvelt program a betyár-, a lovas. Rendszeresen szerveznek családi programokat , és vezetett . Még több program (börzék, nyílt napok, babamama - és kismama programok , táborok, strandok, játszóterek stb.) ITT! Előzetes bejelentkezés szükséges, legkésőbb a program napján 14.


Hortobágyi kirándulás- Alumni program. Csordogál a pénz a hortobágyi madárkórház számlájára, melynek megmentésére. Folyamatos a jelentkezés az Őshonos gyümölcsfákat a papkertbe program.


Ez egy olyan madárkórház , ahová turistákat is beengednek, testközelből lehet. Hétköznapi hősök: megmentették a meglőtt darut a madárkórház orvosai. Legnépszerűbb programja a pusztakocsikázás, melynek keretében a. A szálláshelyen ingyenes wifi és díjmentes magánparkoló biztosított. MINDEN PROGRAM INGYENES! NINCS BELÉPŐ, A PARKOLÁS . Programok , amiért érdemes Hajdúszoboszlóra látogatni.


A programok egy részéhez saját autó szükséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések