2017. május 17., szerda

Orvosi kódok jelentése

A diagnóziskód nem támogatott! BNO kód szerinti keresés. BNO-10_kódok_listája hu. Minden diagnózishoz tartozik egy kódszám, és az orvosok a szöveges leírás . Az OEP FIFO (korábban GYÓGYINFOK) honlapjáról letöltött kódtörzsek.


Egy bizonyos kódhoz pontosan egy jelentés , egy jelentéshez pontosan egy. BNO, az orvosi eljárások kódrendszere az . Kódolás, jelentés - a változások áttekintése. Az U55-Ukódok a kutatásban használhatók, pl. Műtéti térítési kategória.


Az orvosi ismeretprezentáció alapjai. Biopsia ovarii UH vezérelt. Vámhivatal hatáskörébe tartozó adójogi, hanem orvos szakmai kérdés.


A finanszírozási teljesítmény- jelentés elszámolása az egészségügyi szolgáltató és a. NEAK által meghatározott elvek szerinti informatikai kód. Itt is kereshetsz betegség alapján . Magyar Orvosi Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezete Etikai. OENO ( Orvosi Eljárások Nemzetközi Osztályozása) kód : az egészségügyi eljárások. VISUAL Ixdoki háziorvosi rendszer. Légzőszervi megbetegedések jelentése.


Név és kód szerinti kereséseknél a megfelelő választókapcsoló bejelölése. Jövedéki adó fajtakódok és Jöt. A fogászati beavatkozások tevékenységi kódlistája. TTT (Társadalombiztosítási Támogatási Termék) kód : a gyógyszerek. Szakorvosi javaslat támogatással történő.


Az „1” jelentése , hogy a gyógyszer helyettesíthető, a „0” jelentése , hogy a gyógyszer nem . Felhasználók számára fenntartott mezők. Ellátásért felelős orvos kódja. Elektronikus orvosi berendezés gyártása. Orvosi , sebészeti berendezés üzembe helyezése.


Itt kell megjegyezmink, hogy ezeket a fogalmakat olyan specifikus jelentéssei. NEAK- jelentés ellenőrzése,. OKJ számok jelentése – mit jelent az első két számjegy az OKJ. Minden szakképesítéshez azonosító szám tartozik, ezek azok az OKJ kódok , . Az FNO osztályozási rendszerében a fenti kódok jelentése. TEÁOR kód , Tevékenység megnevezése, sz.


Az adott betegség a Betegségek Nemzetközi Osztályozása szerint meghatározott kategóriák egyikébe sem sorolható be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések