2017. május 16., kedd

Munkáltatói jogkör gyakorlója angolul

Hungarian term or phrase: munkáltatói jogkört gyakorló személy. A magyar és az angol kifejezést is hungaricum rangjára . English translation ‎: ‎person exercising the Emp. Information to employee - Anglofon anglofon. Online jogi angol szótár, tananyagok, fordítás, tolmácsolás. A MUNKÁLTATÓI JOGKÖR GYAKORLÓJA : ORGANIZATIONAL UNIT.


Labour Code, Munka Törvénykönyve. Contextual translation of munkáltatói jogkör gyakorlója into English. A munkáltatói kötelezettségek teljesítésének következménye. Jogkör magyarul és jogkör kiejtése.


MAGYAR- ANGOL SZÓTÁR. Amikor a munkáltató tulajdonosa, illetve a munkáltatói jogkör gyakorlója. Vita esetén a jognyilatkozatot tevő felet terheli a bizonyítás. Egy konkrét esetben egy kft.


Common charges have been paid after the income reflected on the proof of . Felmondás jogellenességének megállapítása és jogkövetkezményei. Magyar Köztársaság Országgyűlése;. Az otthoni munkavégzés engedélyezéséről a közvetlen munkahelyi vezető javaslata alapján a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt.


National Office for the Judiciary. Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok – OTKA, angolul : Hungarian. Erről a munkáltatói jogkör gyakorlója köteles az OTKA Bizottság elnökét . Illetményét a munkáltatói jogkör gyakorlója állapítja meg az álláshely. Angol megnevezése: Klebelsberg Institution Maintenance Centre. A vezérigazgató felett a munkáltatói jogokat a tulajdonosi jogok gyakorlója.


Government Office of Borsod-Abaúj-Zemplén. A kirendeltség-vezető felett a munkáltatói jogokat – a kinevezés és felmentés,. A Kirendeltség kormánytisztviselői feletti fegyelmi jogkör gyakorlója a járási . Az intézményvezető akadályoztatása esetén a kiadmányozási jog gyakorlója az . C”, az illetményalap -a). Munkáltatói márka munkatárs állás Budapest, XIII.


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció . A kancellár, mint a munkáltatói jogkör gyakorlója , a kötelező pályázati eljárást követően dönt a jelen fejezet 45. University of Szeged. A kinevezési, munkáltatói jogkör gyakorlója , a Deszki Művelődési Ház és Könyvtár igazgatója dönt az elbírálásról.


A pályázat elbírálásának . A gazdálkodással és a képviselettel kapcsolatos átruházott jogkörben. MTA szellemitulajdon-kezelési . A felsoroltak közül az angoltól eltérő idegen nyelv használatához az illetékes. Természettudományi Karon az angol nyelv használata .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések