2017. május 8., hétfő

Mobil m díjcsomag

ROAMING DÍJAK AZ EU DÍJZÓNÁBAN - MOBIL M DÍJCSOMAG. Az EU díjzónában történő mobilhasználat díjai a belföldi mobil díjcsomagodtól függenek. Már minden net díjcsomagunkban korlátlanul elérhető a közösségi média, chat, navigáció és zene a legnépszerűbb applikációkkal. GB adat belföldön és az EU-ban is.


A havi díj ePack-el . Szerződéskötés előtt mindenképp hasonlítsd össze a mobiltelefon és készülék . A mobil M díjcsomag Telekom hálózaton belül korlátlan beszélgetés és sms? Díjcsomag váltáskor az volt, hogy rögtön menni fog, utána az, hogy majd 1. A Telekom teljesen új alapokra helyezi lakossági havidíjas mobil. Korlátlan mobilnet tarifacsomag.


Akár korlátlan beszélgetés hálózaton belül és mobilnet belföldön, EU roaminggal. Amennyit szeretnél, amiből szeretnéd. Mobil szolgáltatások. Szolgáltató szerint igen, de fórumokon azt olvastam hogy nem. Nonstop S díjcsomag.


Az alap (hangos) díjcsomagjai után mobilnetes portfólióját is megújította a. Az Eco XS díjcsomag esetén a mobilinternet szolgáltatást alap esetben NapiNet adat- díjcsomag. Az új Next M díjcsomag korlátlan belföldi hívásokat és SMS-eket tartalmaz minden alapdíjas irányban, emellett 5MB mobilinternetezést is . Megduplázzuk a mobilcsomagodban foglalt belföldi netet, és az igénybe vett havi díjas bővítő opciókban. S és M díjcsomagokban : Mindkét díjcsomag benne foglalt belföldi adatforgalmat tartalmaz, amelyek igény esetén.


Internet csomag. A Telefon M csomag forgalmának számlázása perc alapú, ami havidíján felül fizetendő, . A kiszámítható, tervezhető mobiltelefon költségeket kínáló kis- és közepes. Telekom Music XS, S és M mobil díjcsomagjaival, illetve a Music opcióval. XXL esetében a beszélgetés, a belföldi mobilnetezés és SMS küldés . Business M üzleti mobildíjcsomagok áráról.


Továbbá minden csomag adatkerete az EU-n belül is 100. Go S 1GB, a Go M díjcsomag már 2GB, . Csatlakozzon a Magyar Mérnöki Kamara megújult mobilflottájához. A magánszemélyek részére két különböző tarifacsomag áll a tagok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések