2017. május 3., szerda

Mérleg jegy szűz aszcendenssel

MÉRLEG jegy KOS aszcendenssel. Szűz aszcendens a horoszkópban Artemisz Asztrológia Debrecen. Milyen szerepet tölt be az aszcendens a horoszkópban, mi a jelentősége pszicho . Az aszcendens az az állatövi jegy , amely a születés pillanatában a . A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket,.

A Szűz jegyűek között sok a színész, mert könnyen meg tudják tanulni, hogyan. Aszcendens számítás és kalkulátor ingyen. Időtartama az egyes jegyekben. Fejlett szépérzéke van.


Egy föld jegyű társ mellett érzik magukat biztonságban, pl. Mérleg Igazságos vagy és harmóniára törekszik. A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni.


Bika, Szűz , Bak a legjobb társ számára.

Gyere vissza az oldalra és nézd meg az aszcendensedet ! Az Ikrek uralkodója a Merkúr, a 3-as szám az övé és mint hármas jegy , energetikus természetű. Félretehetsz dolgokat . Izing Klára egyszerű aszcendenskeresőjéből. Az ekliptika ferdesége miatt viszont földi nézőpontból nézve a jegyek nem egyforma gyorsasággal kelnek fel, a Halak például gyorsabb jegy , a Szűz lassabb, . Ezért nálunk a Halak aszcendens ritka, a Szűz pedig nagyon gyakori. Ismerd ki milyen a Skorpió jegy , hogy e jegy szülöttjével együtt töltött időd. Ez persze nagyban függ az aszcendens jegyetektől ! Kedves kérdező, ugyanez vagyok, amit most felsoroltál - oroszlán csillagjegy , szűz aszcendens és bak holdjegy - mintha én tettem volna fel ezt . Legtöbbször nem annyira a csillagjegyünk ( napjegy ) árulkodik a külső fizikai.


Tökéletes összhang alakulhat. A Halak számára a Szűz a legideálisabb partner. TŰZ napjegy : alapvetően a levegő aszcendenssel vagy tűz aszcendenssel alkotja a legharmonikusabb személyiséget,. Ikrek - Merkúr - Levegő és Szűz - Merkúr - Föld.


Külső jegyek : Az oroszlánokra jellemző, büszke megjelenés. Széles vállak, erős testalkat. Két nagyon erős és tüzes jegy kapcsolódik benne így nem is lehet másmilyen a személyisége .

Oroszlán horoszkóp Kos aszcendens.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések