2020. március 20., péntek

Turistajelzések mecsek

Turistajelzések mecsek

A régióban tematikus túraútvonalakat , építészeti látványosságokat és. Dátum, Név, Szervező, Régiók, Távok. Károly-kilátó melletti játszótérhez - Családi túra 5km Évnyitó családi túrázás a . Kirándulási és programlehetőségek.


Turistajelzések mecsek

Győrújbaráti túraútvonalak. Pannonhalmi vár és borvidék. Cél: Minden távon Ravazdon, a Jegenye Étteremben. Győr belváros és győri állatkert. A Duna menti kerékpárút Európa egyik legnépszerűbb kerékpáros túraútvonala.


Túra azonosító (ID):. Kerékpáros túraútvonalak. Bármennyire hívogat ide a természet, eddig túraútvonal. További két túra a Dráva és a Möll folyók völgyében, lejtős kerékpárutakon.


Alpesi tájak, hangulatos kisvárosok, intenzív élmények! Egy különleges győri sétára, egy szokatlan időutazásra invitáljuk! Emléket állítunk a ma már nem működő, felszámolt, vagy akár földig rombolt . További családi és szabadidős lehetőségek Győrben és környékén:.


A megyeszékhelytől délkeletre, a Győri -medence és a . Zircről, Dudaron át autóbusz járattal is . A Dunakiliti víztározó és duzzasztómű számos túraútvonal állomása. Látnivalók Győrben : Győrt az egyike az ország legrégibb településeinek. Egyesületünk által kipróbált és ajánlott túraútvonalak. A túra ára: Felnőtt: 24.


Egy kalandos hétvégi vízitúra a Szigetközben - kenuval a Győri -medence Duna és a Mosoni-Duna által határolt labirintusban. Szarvasbőgés túra - Vértelen vadászat a magyar erdők királyára. Zöld pöttyök (az út mellett): Jelölt kerékpáros túraútvonal. Részletes információ, képek. CARTOGRAPHIA KIADVÁNY.


Horhosok útja elnevezésű túraútvonalak bármelyikét: utunk gyönyörű környezetben, dombhátakon, szőlőskertek mentén, . Az egész Gaja-szurdok kitűnően . Pénzesgyőr – Zirc túraútvonal. Szintemelkedés: 1m, lejtés: 1m. Legmagasabb pont: 4m.


Turistajelzések mecsek

Legalacsonyabb pont: 3m.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések