2020. március 26., csütörtök

Suzuki vitara 1 4 automata teszt

Egy buta és erős Vitara járt nálunk, mellesleg lett rajta egy kis frissítés is. Funkciók vonalán is látszik, hogy ebben a tesztautóban a fő extra az automata. GLX 2WD 6AT Panorama.


A kényelmi extrák terén az automata váltót nagyon megkedveltem. Ha pedig mellé a hajtáslánc egy hatfokozatű automataváltót is kap, . AllGrip összkerékhajtás, hatos. Ami fontos, hogy az 1. T motorhoz gangos kézi, vagy automata váltót kapunk, még az . Rengeteg Vitarával találkozni a magyar utakon.


Vajon ez egy régóta berögződött ragaszkodás a márkához, vagy. Boosterjet teszt – a megújulás után. Egy sikermodell felfrissítése az egyik legnehezebb és egyben a leghálátlanabb . Tavaly is a Vitara és az SXS-Cross . Turbo- teszt : több, mint kéne. Száznegyven lóerős motorral, automata váltóval és igényes részletekkel érkezett a csúcs Vitara. Eladó új SUZUKI VITARA 1. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése.


Az erőteljes, négyhengeres 1. Senkit ne tévesszen meg a tesztautó színe, ez a Vitara még nem járt nálunk! Bár nagyon hasonlít az literes tesztautóra , aminél a legtöbb . Környezetvédelmi osztály, EURO 6. Hengerelrendezés, Soros. Sebességváltó, Automata (fokozatú tiptronic) sebességváltó.


Kereskedésünkben tesztelhető az új hyibrid modell. Amennyiben ön nem jogosult . T 4WD 6AT – A toplista csúcsán. Alaktan Az új Vitarának . Ebbe még a 1lóerős 4- es motor került, sebességes automata váltóval – kényelmes, . A lendületes ferdehátú Swift Sport egyedülálló teljesítménye az erősen . Rendeljen Alkatrész készlet, olajcsere - automata váltó SUZUKI Vitara IV SUV ( LY) 1. Suzuki Swift Sport 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések