2020. március 12., csütörtök

Sony xz1 eladó

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Gyártó: Sony Modell: . Kulcsszó sony xperia zcompact. Csak házhozszállítással vagy csomagautomatábaSzállítással vagy személyesen. Sony_Xperia_XZár összehasonlítás. Keressen a legjobb GSM-boltok, mobilboltok ajánlatai között!


ELADÓ Sony XPERIA XZCompact típusú perces mobiltelefon. A készüléket pár hete vásároltam Euronics áruházban. A telefon független . Megkímélt karcmentes állapotban képernyővédővel tokkal védve. GB Ram, GB memória.


Ajándékként tokot fóliát. Szeretnék eladó lenni az eMAG-on . Kattints és nézd meg a kölcsönöket! EIS (gyro), Prediktív fázisfelismerés és lézeres autofókusz, LED Flash kamera.


Announced Features 4. IPS LCD display, Snapdragon 8chipset, MP primary camera, MP . A XZkompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell. Full HD kijelzővel büszkélkedhet, ami Triluminos technológiát használ, és . Ez az eredmény meglehetősen meglepő: a Sony XZvalóban órát és percet vett igénybe, míg a PC Mark hivatalos rangsorolása óra és perc volt, . Tekintsd meg SZÉLES ⭐ Sony okostelefon kínálatunkat ⭐ és nem fogsz csalódni. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó sony xzkategóriába tartozó termékek árait!


Sony televízió, házimozi, Hifi, fényképezőgép, kamera, fejhallgató vagy egy mobiltelefon? Ugorjon be hozzánk, a Westend 1. Xperia XZés XZtermékcsaládnál, az XZ Premium, X, Z. A képernyővédő fólia teljesen átlátszó és fényes felületű. A mobiltelefon kijelzőjének a sík részét . Sony Xperia Xz- gyönyörű szép állapot - Csere is érdekel.


Eladó CD-DVD lemezek tokok csomagban! Termékek megjelenítése. A Sony fényképezőgép-gyártási és hangtechnikai szaktudását felhasználva alkotta meg okostelefonjait tartozékait és okos termékeit. Fedezze fel az Xperiát. Money back guarantied.


Akár 1-munkanapon belül átvehető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések