2020. március 19., csütörtök

Prym patentozó használata

Ezzel az ügyes eszközzel többé nem fog gondot okozni a patentok felhelyezése. Pár egyszerű mozdulat, és máris biztosan tart! Műanyag és fém patentokhoz is . PRYM patentozó szerszám, Ezt a fajta alapeszközt használhatjuk akár. A csomag része a műanyag patentokhoz használható aparát, amellyel nem csak kerek, . Hi, in this video I will show my new tool, which I am going to use in making my Quiet Books.


Mondial Tissus) - Boutons pressions plastique (résine) 12. Van az úgy hogy nem jön össze. Egy patentozó készletet szerettem volna bemutatni, de nem tudtam.


A PRYM Vario patentozó alapeszközére számos aparátot tudsz illeszteni, . VARIO patentozó a MŰANYAG PATENTOK kategóriában. Kiszerelési egység (db) vagy. A patentek alapanyaga: A patentek alapanyaga műgyanta, nagyon erős és tartós anyag. Egy komplett szett: Egy komplett patent szett összetevőből áll: 2 . Varrás nélkül rögzíthető patentgombok Készítsen lyukat, helyezze bele a gombot, majd rögzítse a fogóval - kész!


Ilyen gyorsan rögzíthetők a . A Love Vario csomag része a műanyag patentokhoz használható aparát. Csillag, szív, virág és a . Az oldalon történő továbblépéssel elfogadod a sütik használatát. Könnyen használható ! Patentozó gép többféle munkára alkalmas : rugó vagy kesztyűpatent beütése, ringlizés többféle méretben, szegecselés, lyukasztás, farmergomb és szegecs . Kategória: prym , patent, egyéb.


Használati utasítás. Sokkal szebben és professzionális abban tudunk patentot felrakni Asztali géppel. Fárasztóbb a kézi patentozó használata nagyobb mennyiségnél.


Prym love - Vario patentozó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések