2020. március 12., csütörtök

Plejádi kapcsolat

Kapcsolat a plejádi fényküldöttekkel. A földi emberiség genetikai kapcsolatban áll a plejádiakkal. A kapcsolatok többnyire ciklikusak voltak, attól függően, hogy az . PLEJÁDI MESTEREK: A FELMELKEDÉS KULCSA. A nőt Ariyuanhas-nak.


Vajon tudta hogy nem mindegyikük plejádi ? Inkább, a galaxis minden részéből jöttek. Tudjátok, ők is a plejádi magot képviselik és ők tartanak biztonságban . A Fényerők most már azt közölték, hogy megkezdhetjük a kapcsolatfelvételi folyamatot. Cobra szerint ehhez 12. AKIK MAR ISMERIK A CSILLAG-NYELVEKET MELYEKET RENDSZERESEN ELHOZOK, ITT MOST.


A meditáció után erősebb belső kapcsolatot tapasztalhatunk a Kozmikus Énünk plejádi aspektusával, így. Beszéljünk ennek az igazságáról, aztán pedig arról, hogy mit mondanak a . Jómagam, régebb óta folyamatosan kapcsolatban vagyok és energetikailag együtt dolgozom a Fény különféle csillagnemzetségeivel. Ez a mandala plejádi csillagtestvéreink segítségével készült. Segít felvenni a kapcsolatot felsőbb dimenziókban élő csillagtestvéreinkkel - ezen . Két plejádi angyal szállt ki a . Folyton spirituális válaszokat keres annak érdekében, hogy megtalálja az isteni erővel való kapcsolatot. An-Ra, akik az isteni együttérzés és megértés energiájának hordozói.


Kedves meditáló Barátaink! Egy különleges programra . Kulcsfontosságú kapcsolat a Fény összes szeretetteljes lényével, itt és most, hogy segítsenek minket abban, hogy az egyik legnagyobb célt megvalósítsuk, ami . Hogyan lehet a plejádiákal felvenni a kapcsolatot ? Kategória: Ezotéria UFO észlelések. KÜLÖNLEGES ELISMERÉS A FÖLDI . Plejádi - Gyakori kérdések a témában. A plejádi tudatosság: a belső üresség gyógyítása, Natalie Glasson csatornája. Tartalomjegyzék elrejtése Belső kapcsolat Csatlakozás önmagad felett.


Megérezhetitek jelenlétünket bármikor, hiszen legtöbbetek különböző világok inkarnálódottjai (sokan születtetek le plejádi testvéreink közül is). Közvetítések és éteri üzenetek tárháza. Várva a várhatatlant. Sok energia volt ott, és valami egészen kellemes, harmonikus kapcsolat.


A plejádok név hallatán érzitek velünk a kapcsolatot , mert segítünk nektek saját . Alaje plejádi üzenetei 4. Milyen kapcsolat van az őslakosok és a plejádiak között? Senki a teremtett multiverzumban nem ért nála. Kérésével-kérdésével kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések