2020. március 17., kedd

Prohuman alkalmi munka szombathely

Prohuman alkalmi munka szombathely

Hétközi és hétvégi géptakarításra keresünk munkavállalókat. Feladatok: Kézi csomagolások elvégzése Munkaszigeteken történő kézi . A Prohuman -ról: Magyarország legnagyobb HR szolgáltatója. Célunk minden igényt kielégítő, magas szintű szolgáltatás nyújtása az emberi erőforrás gazdálkodás területén, ezzel hozzájárulva Megbízóink üzleti sikereihez.


Fizikai, segé betanított munka kategóriában 1db állás, válassza ki az Önnek megfelelő állást. Böngésszen a 2Prohumán Kft munka között. Sárvár állás, sárvári állások, állások Sárváron, állás és munka Sárváron. Szombathely településen. Munkaadók és álláskeresők ingyenes sárvári portálja!


Többek között idén szellemi és fizikai munka mellett még diák munkáink és. Nyolcórás közmunka mellett kétórás rész- vagy alkalmi munkát lehet-e vállalni? A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: A szociális.


Kőműves alkalmi munka. A legfrissebb szombathely (és környéki) takarító, baby sitter, au-pair, bejárónő, házvezetőnő és hasonló munka a jobinfo. Tiszta, kiemelkedően rendezett munkakörnyezet.


Be among the first applicants. Mennyiségi és minőségi előírások teljesítése. Munkaterületen , illetve az üzem területén a fegyelem megtartása, a rendről és a . Hiányzó: alkalmi ‎ Tartalmaznia kell a következőket: alkalmi Állásajánlatok - 0friss állás - agrohr.


Prohuman alkalmi munka szombathely

Betanított munka Alkalmi munka Fizikai munkás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések