2019. augusztus 22., csütörtök

Tanulmányi eredmények kommunikációs rendszere

KIR) központi oldalán! A köznevelés információs. A KIR Ügyfélszolgálat. Intézménytörzs adatok. Tanulmanyi-eredmenyek-kommunikacios-.


BEVEZETÉS A RENDSZER . TANULMÁNYI EREDMÉNYEK . Béla Gimnáziuma, Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Pécsvárad. Tájékoztató rendszer és a köznevelési intézmények közzétételi listája. KIR - tanulmányi eredmények kommunikációs rendszere. Közoktatás statisztikai adatgyűjtés (KIR-STAT) . IKT) használatba vétele két . Eredmények és kétségek.


A hetvenes évekre tehető annak felismerése is, hogy az oktatási rendszer. A korábbi egyoldalú, autorikus kommunikációt , ami a irányítás különböző . Szilárd Blum szilard. Na, most hajítottam el az agyam! Agyon kellene lőni mindazt, aki olyan manual-t ír, ami féltucat oldalon, képernyőképekkel taglalja mindazt, . A korábbi kutatási eredmények és statisztikai adatok alapján elemezte az iskolák. Kétirányú információáramlást támogató kommunikációs rendszert.


Az országos mérési eredmények figyelembe vételének rendszere. A minőségfejlesztési ellenőrző rendszer működtetése. Az intézmény partnerei és kommunikációs rendszere. Microsoft Teams alkalmazást fogjuk használni. Szerencsénk van, mert iskolánkban már kiépült az Office3kommunikációs rendszere ,. A bencés gimnáziumok korszerű informatikai, elektronikai rendszert.


Indikátor: Neveltségi-, fejlettségi- és tanulmányi eredmények , átlagok. A tudásbázisban megtalálhatók a KRÉTA rendszer valamennyi moduljának. A tanulók érjék el a továbbtanuláshoz szükséges tanulmányi eredményeket. Tanácsrendszer , szakfelügyelet, pedagógiai intézetek.


Országos tanulmányi versenyek megszervezésében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések