2019. augusztus 15., csütörtök

Kecske eladó szabolcsban

Hector, a nigériai törpekecske még csak két napos, de már úgy döntött, hogy a farmon összebarátkozik kiscicával. Ennek az új barátságnak a . Faj: holland törpekecske. Színe: fehéres barnás. Eladó egy nagytestu fejos kecske napi 5l tejet ad illetve egy törpe anya két gidajaval egy fiu egy lány öt hetesek ! Szép egészséges kecskek.


Extra mini kecskék a Pécsi Állatkertben! A kameruni törpekecske Nyugat-Afrikából származó kecskefajta. Kis mérete és könnyű . Az afrikai pigmeus törpekecske vállmagassága 41–cm. Ugrál, mint a bakkecske, szokták mondani arra, aki nem képes. Kameruni törpe birka eladó.


Vélemény: Részletek . Szerintetek a törpekecske kifutóját elhelyezhetem a diófa alatt? Holland törpekecske bak eladó ! Eladó , ingyen elvihető Egyéb háziállat hirdetések Pomáz területén. Mielőtt a kecsketartás mellett döntenénk, elsősorban azt kell megfontolnunk,. A kecske számára szükséges takarmányok között az első helyet . Törpenyúl nagy választékban.


Kecske gida kal egyben. A tárgyhoz írja oda h miniszamár Köszönöm Évi . Az Ugrabugra nyuszi tenyészetből minőségi mini kosorrú lógófülű kis nyuszik. Fejőskecske és ivarérett bak kecske , őzbarna színűek Zalaegerszegen eladók.


Van egy àltalunk nevelt kis törpe kecske kislànyuk Micike , nemcsak. Telefonon érdeklődjenek mindig az aktuális eladó pónijainkról! A törpe kecske egy olyan faj, amelyet már több ezer éve háziasították, ezért jól viseli az ember jelenlétét. Nevéből adódóan ez egy kis faj, nem . Ezek a pizsamás kecskék annyira cukik, hogy szuvas lesz tőlük . Nigériai kecske - ez a fajta is nevezik a nigériai törpe - különbözik elég jó udoyami. Ha az eladó azt találtuk, kérdezze meg a fotókat a gyerek, az anyja és apja.


Törzskönyves alpesi kecske alpesi gödölye alpesi bak. Német törpe pincser eladó. Ft körüli összegbe, míg egy. Mini bullterier eladó. Hihetetlenül aranyos ez a két törpekecske , biztos vagyok benne, hogy nem láttál még . Még egy fontos kérdés, hogy a használt alommal mit csinálsz?


Mi a különbség a MINI és a TÖRPE kosorrú nyulak közt, kérdezik sokan. Vagyis minden nyúl fajtiszta, hisz nem kecske az apja, de nem minden nyúl FAJTATISZTA, mert . Igénytelensége és a háziiparban használt gyapja miatt a háztáji gazdaságokban gyakori juh volt. A fajta megmentése kevesebb mint .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések