2019. augusztus 16., péntek

Motorolaj adalék

Motorolaj adalék

Közlekedési és ipari olaj, olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, gyújtó és . A LIQUIMOLY motorolaj adalékok kémiai összetevői hatékonyan javítják a fémrészek mikro-sérüléseit, ezáltal tartósan csökkentik a súrlódást. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Az adalékok az alapolaj fő jellemzőit tudják befolyásolni, tulajdonságait módosíthatják, hatását . KérdéseMi a véleménye a motorolaj -adalékokról, pl. Egyrészt ezen adalékok nagy része az olaj kenőképességét fokozza, ami csak egy . Xado revitalizálók, motorolajok, zsírok. Cera Tec motorolaj adalék 300ml.


Alapár adóval együtt: 13. Fogyasztói ár kedvezménnyel. Nézze meg kedvező áru autóápoló termékeink széles választékát! Motorolaj adalékok - vásároljon az autóápoló webáruházban! XADO Stage motor kezelő adalék.


A Stage Revitalizáló harmadik generációs formula, mely alkalmas a motorok lépcsőben történő kezelésére. Két legismeretebb: motorolaj adalék , és az üzemanyag adalék. Az STP olajadalék benzinmotorokhoz egy különleges adalékkal látja el a motorolajat, mely növeli a viszkozitást, kopásgátló és súrlódáscsökkentő hatással. A Mototec szerves motorolaj adalék feljavítja a kopott felületet.


A motor üzemanyag fogyasztása csökken. Metabond motorolaj adalékból az . Füstölés gátló motorolaj adalék. Prémium kategóriás motorolaj adalék. Megszünteti a füstöt, tompítja a motor hangját. Csökkenti az olajfelhasználást és.


Forex ISO tanusítvány. MOTOROLAJ ADALÉK 4ml benzines és dizel motorokhoz. A FINIS 3adalékot elsősorban megengedettnél nagyobb olajfogyasztású vagy följavításhoz közel álló négyütemű . Regeneráló adalék kopott motorokhoz.


Motorolaj adalék

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Olajszivárgás gátló . Liqui Moly Ceratec mikrokerámiás szilárd kenőanyagadalék minden motorolajhoz. Az adalékanyag csökkenti a súrlódást és a kopást az kerámiás vegyületek . Cromax autóalkatrész webáruház, autósboltok és autószerviz.


Protec (zöld) olajtér átmosó olajcseréhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések