2019. augusztus 22., csütörtök

Suzuki vitara 2019 ár

A webhely sütiket (cookie - kis méretű szöveges file-okat) használ a szolgáltatások biztosításához és a látogatottság elemzéséhez szükséges adatok. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak. A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Hűségprogram ajánlat. Külső Belső AllGrip BoosterJet Teljesítmény - Hybrid 48V Biztonság Kényelem Képgaléria Árlista.


Flottakedvezmény már egy autótól igényelhető. Esetleg meglévő autóját szervizeltetné? Az aktuális árakról, metál- gyöngyház , . A megadott árak ajánlott fogyasztói árak (tartalmazzák az ÁFA-t és a regisztrációs adót) és tájékoztató jellegűek.


Annyira éhessé váltak a gyártók a profitra, hogy bármit, ami a jó áron , . Készletről rövid határidővel elvihető! A hirdetett ár a metál szín felárát mé. Az ár alapszínre értendő.


Amennyiben ön nem jogosult flottakedvezményre, úgy az autó 50. Ft-tal magasabb áron. S-Cross letölthető árlista. Futamidő: hó, hó, hó, hó, hó, hó.


Saját erő, Finanszírozott összeg . Vitara letölthető árlista. Válogasson készletünkön lévő akciós autóink között! A rendkívüli helyzetre való tekintettel az. Karosszéria elem, optikai tuning. Tetőcsomagtartó pár, . Pdf-ben letölthető árlistáinkért kattintson a modell neve alatt lévő linkre.


Suzuki Swift árlista. Színrefújt elemek esetén a feltüntetett ár a választékban szereplő színek egyikére igaz! Van már programod szeptember 14-én szombaton? Nekünk van egy szuper ajánlatunk! Gyere el nyílt hétvégénkre, . SUZUKI VITARA szélvédő és ablak kis és nagykereskedés.


Ha kell, beszereléssel, alacsony áron , garanciával! GLX 2WD 6MT Hybrid 48V. Tekintse meg árlistánkat! Tájékozódjon szolgáltatásainkról!


Az akciós ár és kedvező hitel mellett külön ajándékban is részesülhet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések