2019. augusztus 28., szerda

Szálloda szoftver

Szálloda szoftver

Foglalási modul, Channel manager, Housekeeping, Számlázás. Professzionális szálloda szoftver és étterem menedzsment rendszer. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát felületek, modern szoftverek, kedvező áron. Felhő alapú szálloda szoftver. Felejtsd el az adminisztrációt és fordíts több időt arra, ami igazán számít: a vendégeidre!


Innovatív megoldások független . NTAK-kal kommunikálni képes szálláshelykezelő szoftverek. Fig Tree Hotel Magagement System v7. Egyedi igényeket is kielégítő online szállodai szoftver ,. Ma már rengeteg hotelben és panzióban élvezik előnyét a szállodai szoftverek használatának. Akár egy, akár több részleghez veszi igénybe, a szálloda szoftver.


Interneten kezelhető komplex szállás szoftverek. Kisebb szállodák és Panziók. Automatikus szoftver frissítés. Amikor Ön nem a felhőben szeretne dolgozni vagy nincs szüksége . Válogatott Szállodai szoftver linkek, ajánlók, leírások - Szállodai szoftver témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi.


Szálloda szoftver

A bérleti konstrukció hasznos lehet mindazoknak, akik minimális induló költséggel kívánnak szállodai szoftvert bevezetni vagy azoknak akik egyszer már. Miért a Maistro hotel menedzsment szoftver ? Szállodai , éttermi ügyviteli szoftvercsomag: Maistro Front Office PMS, Maistro Vendéglátás Szoftver , Maistro. Georgen am Kreischberg HostWare-rel nyitott. Mosonmagyaróvár HostWare-t vezetett be.


A Diamant-Dent Hotel. RoomSoft szálloda adminisztrációs rendszer, integrált foglalási és ügyviteli megoldás, kicsiknek és nagyoknak. A Hotrest - Hotelgram rendszer segít Önnek megoldani a szállodájával vagy. Feltöltötte: Hotrest Chrome-Soft 3. Oktatási innováció szallodamenedzsment. A Hostware Front Office (winFRO) szoftvert a cég honlapja szerint 4hotel használja . A szobafoglalás rendszere.


Szálloda szoftver

A Hostware az egyik piacvezető: jelenleg mintegy 4hotel használ a cég által kifejlesztett szállodai szoftvert Magyarországon, köztük a . Ingyenes szoftver letöltések, programok és applikációk legfrissebb verziói naprakészen, egy helyen. A nagy kínálatból mit érdemes választani? Sorra vesszük a leghasznosabb szállodai szoftvereket, mint PMS, channel manager és ezek . Idén közel hétszáz kisebb szálláshely, panzió és több tucat szálloda újulhat meg, vagy épp épülhet fel.


Növelje szállodája közvetlen értékesítési bevételeit és csökkentse az online közvetítőknek fizetett jutalékokat a RESnWEB online szobafoglalási rendszerrel! Több mint 7kedvezményes program - Szallas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések