2019. augusztus 26., hétfő

Kameruni juh eladó

Csongrád , Hódmezővásárhely. Kameruni és Barbados birkák eladók ! Fekete kameruni kos juh bárány eladó. A kameruni juh szőrös juh, amolyan spanyolviasz, lassan belátják a jelentőségét. A merinó fajtákat már szőrös juhokkal keresztezik hogy ne kelljen nyírni, . Telefonos egyeztetés után megtekinthetők. De milyen juhot tartsunk?


Van egy fajta, amelyet egyöntetűen tud ajánlani több gazda is, ez pedig a kameruni juh. Igénytelen, a legeltetéses . A nyugat-afrikai fajta kis termetű, ellenálló, igénytelen birka. Eladó nagyon szép kameruni juh kos. Inkább a kecskééhez hasonló sűrű szőre van, mint gyapja.


Nem ‎: ‎ Vadjuh ‎ (Ovis) Család ‎: ‎ Tülkösszarvúak ‎ (Bovidae) Faj ‎: ‎ O. Kapcsolat a hirdetővel. Olcsó eladó új és használt kameruni törpe bárány. Tolna megyében eladó db hasas juh ,db kos,db hasas kecske egyben.


Békés megye,Gyomaendrőd. A Föld házijuh -állományának csak százaléka szőrös juh ,. Ausztriából származó ikerpár. A juhok tartási, takarmányozási módszerei épp olyan különbözõek, mint a tartott fajták.


Az elmúlt század közepén a juhtartás egyik fõ terméke még a gyapjú volt, . Szőrös juhfajta , azaz a gyapjú a juh nagyrészben levedli, nincs szükség nyírásra. Jelenlegi értékelés: 0 . Rábaközben, Győr-osztrák határ között keresek eladó családi házakat osztrák vevőim részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések