2019. augusztus 12., hétfő

Hollandia autópálya matrica

Az autópálya - matrica vásárlásának számos módja van, az alábbiakban. OTP Pénztárak , OTP Lakástakarék, OTP SZÉP kártya. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az autópálya - matrica vásárlásról az OTP Mobil Kft. Autópálya - matrica visszaigazolása Részletek. Tájékoztatás, fontos információk és árak : éves országos és éves megyei autópálya matricák.


Oldalunk tartalmát az éves autópálya matrica köré építettük. A megyei matricával egy adott megye minden díjköteles útja használható. Az e - matrica rendszerben a díjköteles úthálózat . A személygépkocsikra és a pótkocsis járművekre érvényes 3napos autópálya - matrica ára euró. Részletes információk az e - matrica árát meghatározó díjkategóriákról és érvényességi.


Itt letöltheti pdf formában az autópályák és egyéb díjköteles utak. Az időalapú matricák mellett egy területi alapú, éves matricatípus is létezik, amellyel egy megye gyorsforgalmi díjköteles úthálózata használható. Heti és havi matrica esetén állítsd be az érvényesség kezdetét, és fizesd ki bankkártyáddal a matrica árát. A Szlovák Köztársaságban működő elektronikus autópálya - matrica befizetéseket kezelő és nyilvántartó rendszer portálja.


SkyToll bővíti a forgalomban . Az elmúlt években folyamatosan emelkedtek az autópálya matrica díjak, idén januártól azonban nem történt változás, így a . Egészen konkrétan ennyibe fognak kerülni a matricák, ha D1-es díjkategóriájú, azaz legfeljebb t . Miről szól a szolgáltatás és miért jó? Mobilod segítségével SMS-ben is vásárolhatsz autópálya matricát. Gyors, hiszen nem kell sorban állnod . CHF, oda-vissza 5CHF. Milyen autópályamatricák vannak Ausztriában? Utasítások és információk az auópálya- matrica árusítók számára.


E - matrica díjkategória. Romániai matrica kalkulátor. Válaszd ki a gépjármű típusát. CSEH ÉS OSZTRÁK t. A kalkulátor segítségével megtudhatja, mennyibe fog kerülni az utazás a horvátországi autópálya -, híd és kompdíjakkal. Az árak tájékoztató jellegűek.


A főszezoni, vagyis a nyári árak a következőképpen alakulnak. OMV Hungária Ásványolaj Kft. Kapcsolódó híreket fordított időrendben.


Az e -matricák ára személygépkocsikra: éves BGN, hónapos BGN, havi BGN,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések