2019. augusztus 16., péntek

Körözött személy bejelentése

Rendőrségi hírek a megyéből. Tájékoztatás az SZNYR és a NOVA ESZNYR HB rendszerek használatáról. Ismeretlen tettes szombat éjszaka feltört egy személyautót Pécsett és abból iratokat lopott el. Az elkövető a gépkocsi jobb első. Hétről hétre bukkannak fel a közösségi portálokon az újabb és újabb hírek rémült állattartóktól, miszerint egyre több helyen találhatóak méreggel átitatott, . Dicséretet kapott ötvenkét hajdú-bihari rendőr a főkapitánytól.


Mezőkövesd Járás Helyi Védelmi Bizottságának Honvédségi toborzó anyagai . Pintér Sándor belügyminiszter a rendőrség hivatásos szolgálatában eltöltött év elismeréseként rendőrségi. Előadó: Koroknai Péter tűzoltóparancsnok. Mezőkeresztes Város közbiztonsági helyzetéről szóló rendőrségi beszámoló.


További olvasott hírek. Dombó Dávidot szerződtették a brazil hálóőr helyére. Volt pár meglepetés az OTP Bank Liga szombati meccsein. Kék hírek baleset, Miskolc, rendőrség. Nem tartotta be a megfelelő követési távolságot a éves férfi, aki ellen már meg is indult a rendőrségi eljárás.


Pályázati felhívás a rendőrségről szóló törvény hatálya alá tartozó szervek. Válogatás az Útinform ma érvényben lévő híreiből. Hírek , aktualitások. A koronavírus magyarországi megjelenésével kapcsolatban közöltek valótlan tartalmakat.


Előkerültek fegyverek is, két rendőr megsérült, házakat és autókat is. Mezőkövesden , ahol éppen négy frissen kiképzett munkatársra számítottak a. Top, aktuális, friss, sport, gazdaság, belföl kultúra, tudomány, technika, szórakozás. Tűzoltófecskendővel az avar- és szabadtéri tüzek ellen. A rendőrség közleménye a Ferencváros elleni mérkőzés kapcsán. Filter – Erdők, mezők szerelmesei.


Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. A folytatásban Latorovszky Gábor rendőr alezredes, váci rendőrkapitány megköszönte az. Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a magyar és szlovák rendőrségi egyeztetést követően a nyitrai mérkőzésünket biztosító rendőri erők parancsnoka az . Három hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a sofőrt, aki a 3-as. A csodás traktoroktól volt hangos Mezőkövesd. Lelkesen nézegették a régi gépeket, . A KBSZ szakemberei a rendőrségi vizsgálattal párhuzamosan elvégezték a . Menetrendi és díjszabási hírek.


A horvát fővárosban rendőri kísérettel tették meg a drukkerek a Maksimir Stadionig vezető utat, amiről élő videóval jelentkezett az index.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések