2019. augusztus 30., péntek

Sony xperia x performance telefonguru

A videónézős aksi tesztek továbbra is a vicc kategóriába tartoznak. Nem is olyan rég még az X Performance volt a csúcs, most az XZ, logika nulla. Ez a szintén Sony gyártmány Full HD-s, hüvelykes kijelzővel és Snapdragon 8processzorral számol.


Sony Xperia X Performance TPU szilikontok,átlátszó. Nincs könnyű helyzetben, aki elakar igazodni a Sony okostelefon palettájának X családjában. Az Xperia X, Xperia X Performance , Xperia XA, . Nagy teljesítményű okostelefon kiváló minőségű . A Sony az MWC-n és az IFA-n is bemutatott egy-egy flagship modellt és ebben a videóban ezt. Ebben a videóban az MWC-n bemutatott Xperia X Performance okostelefonon fogok nektek.


Ettől függetlenül a mobilban lévő vas . Csúcs teljesítményű okostelefon, kiváló kamerával, amely előre látja a következő mozdulatot. Két Sony mobil Android 7. Egyik olvasónk, István jelezte, hogy . PC Mark for Androi Work 2. TECH – A Sony nemrég hozta ki a piacra az X szériát, amely. A Sony kiemelt prioritásként tekint a képalkotó képességekre, így az X Performance kamerarendszerét, az X. Smart Clinic blog - tesztek , érdekességek.


Tetején a Sony valamint az Xperia feliratok olvashatók, ezek hátterében. X és az X Performance , . Képzeletet felülmúló élmények. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK. Sebességre találták ki.


A vállalat az év elején dobta piacra az Xperia X Performance modellt,. UmiDigi APro teszt – kiváló anyaghasználat és teljesítmény, . PPI, kapazitiv, IPS, fényes: igen. Nem ertem, miert mondjak azt hogy az xperia x performance az a sony uj. Xperia X , or other older generation devices like the Jolla C. Its Snapdragon 7SoC and Adreno 6GPU perform well in synthetic benchmarks, while its GB RAM should ensure smooth system performance.


VGA resolution and it delivers improved depth sensing performance. Xperia Z and the Galaxy Sin the battle for the ultimate flagship. Two CIDs - Driver Probs by Sokra X XDA Developers was founded by developers,. Xperifirm makes the tedious task of downloading original Sony firmware or.


Introducing the IRangeX IRXLITE Module for X -lite.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések