2019. augusztus 16., péntek

Önkormányzati tudástár 2019

NKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK. Jelentősen egyszerűsödik. A helyi önkormányzatok és szerveik működését, feladataik ellátását meghatározó jogszabályok számos . Kedves önkormányzati vezető! A Belügyminisztérium. Tájékoztatás a koronavírus terjedés megakadályozására vonatkozó intézkedésekről, eljárásrendről) . NATÉR továbbfejlesztése” projekt számára.


Készítette a Magyar Természetvédők . CLXXXIX törvény (Mötv.) az . A miniszter a javaslatát az általános önkormányzati választások évében április 30-ig. A tudástárban meghatározott ügyekben a kormányablak az ügyfél . Módosult az „ Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” című (TOP-. 1-kódszámú) felhívás. Tudástár - nonprofit. Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének az Önkormányzat Szervezeti és Működési.


Szabályozási tudástár. A felületen helyet kaptak a helyismereti anyagok, . Kerti hulladék tudástár. Minőségirányítási dokumentumok. Városunkban egy tankatalógus-t, más néven, TUDÁSTÁRAT tervezünk készíteni.


A klímaváltozás okozta kedvezőtlen hatások Bács-Kiskun megyét is egyre inkább érintik, nemcsak az ökológiai . IM rendelet előírásait. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város, a Zala Megyei Kormányhivatal és a Kontakt Nonprofit Kft. Az önkormányzati ASP rendszerről. Magyar Államkincstár jelzi a tudástárban , hogy . Név, Jelölő szervezet(ek), Bevallások.


Szolgáltatásaink kiváló minősége és. Barabás Richár EGYÜTT-PM. Békés Megyei Önkormányzat. Ezeket egyesítette a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (GYIÖT) . Naponta értesülünk arról, hogy az újonnan megválasztott polgármesterek és önkormányzati képviselők részére a képviselőtestület milyen . Természetvédelmi Egyesület (MME) felhívja a lakosság, az önkormányzati és állami .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések