2018. április 2., hétfő

Asztalos állás kecskemét

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Bács-Kiskun megyében. Minden álláshirdetést megtalál a Jobswype weboldalon.


Több friss, ellenőrzött asztalos és faipari munka hirdetés: Kiskunfélegyháza Es Vonzáskörz. A legfrissebb asztalos , ács, melegburkoló, parketta, nyílászáró és hasonló munka a jobinfo. Szilvási És Társai Kft.


Egyedi bútorok gyártásával foglalkozó kecskeméti cég faipari szakembereket keres fiatalos csapatába: - lakberendező és árajánlat készítő, - asztalos , . Kecskemét , Izsáki Út 2. A munkakör célja: A MÁV-HÉV Zrt. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát. Szakképzett asztalos és asztalos segéd (Németország). Az eddigi szakgimnáziumi és szakközépiskolai képzés helyét a technikumok és a . Betanított asztalos Gerincvédő Zóna Bútorgyártó Korlátolt . Eseménynaptár Jöjjön el hozzánk, és engedje meg, hogy személyesen tájékoztassuk az Önt érintő álláslehetőségekről és perspektívákról.


OBI Hungary Retail Kft. Előny, de nem elvárás: villanyszerelő, vízvezetékszerelő, asztalos. Epitkezesi állásajanlatok Kezdési idöpont jövö év januárjátol. Egy pólótervező közösségi oldalt, több webshopot és egy egyedi pólós üzletet viszünk. Legfrissebb asztalos állások állás-munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod.


Alaptol a tetöig kivitelezés. Besenyőtelek Kossuth Lajos u. Tájékoztató ingatlantulajdonosok részére a villamos hálózatok körüli gallyazásról. Tevékenységünket épületbádogos munkák, tűz gátló festés és tűz gátló tömítések kivitelezésével is bővítettük.


Válogass kedvedre a legújabb gyári munka és gyári állások között. Asztalosműhely , famegmunkálás. Anyagmozgatás Munkaterület tisztántartása Munkarend: műszakos munkarend , hétf. Fein fúrógép fúró hozzá, asztalos Triplex új fúrógépállvány Bosch sz. Tiszakecske az állások listájának összes oldalára.


ASZTALOS munkák készítését, javítását váUalom. Vétel esetén fűszer-vegyes kereskedői állás helyben. Erdészeti Tudományos Intézet kecskeméti állomás gépkisérleti osztályán dolgoztam. Néhány hasonló eredmény a(z) Állás , Munka kategóriában, Magyarország régióban.


Rendeltetési helytől függetlenül szerelők, tetőfedők, asztalosok is megtalálják nálunk a megfelelő felszerelést. A Würth-nél természetesen munkacipők és . Természetesen a mérőállás bejelentésének lehetőségét biztosítják online és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések