2018. április 18., szerda

Sheriff jelentése

A seriff (angolul sheriff ) az angolszász országokban egy speciális tisztviselő elnevezése, aki jogi és rendőri feladatokat is elláthat. Eredetileg városbíró, ma az. Sheriff jelentései az angol-magyar topszótárban. Ismerd meg a sheriff magyar jelentéseit.


DictZone online angol-magyar szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és példamondatok egy helyen. Seriff szó jelentése : 1. Választott rendőrfőnök egy közösségen belül az Amerikai Egyesült Államokban, aki a közrendért felelős.


Magyar értelmező szótár: seriff szó jelentése és értelmezése - Jogi, kereskedelmi szótár - szojelentese. Számos lefordított példamondat tartalmazza a(z) „Deputy sheriff ” kifejezést. Ellenőriztem a szótárban és lám-lám van neki olyan jelentése , ami. A(z) deputy sheriff szó fordítása az ingyenes magyar szótárban és sok más szó magyarul. Részletek megtekintése.


Megjelölés kifogásolhatóként. A végzés jelentése. I shot the sheriff , but I did not shoot the deputy. Jamaikai közmondás, jelentése : nem bírja tovább, elszakad a húr.


Hozzászólás jelentése. Másodlagos jelentés , inkább csak érdekességképp: a quodlibet emellett a középkori. Miskolc lehet az első olyan hazai nagyváros, ahol bevezethetik az angolszász hagyományokra visszavezethető sheriff -rendszert – mondta . Gordon County Sheriffs Department, Calhoun, Georgia. Pedig a börtön csak a helyi seriff , Joe Arpaio őrült ámokfutásának. Az Egyesült Államok legtöbb megyéjében gyakran a seriff - és ügyészjelöltek.


Karrier statisztikái (pályára lépések, gólok, lapok) és átigazolási történet. Nézz körül a Pindur Palotában farsangi jelmezeink között! Előkészületek: A játékot 4-személy játszhatja. A kiosztandó szerepek a játékosok számának megfelelően: Játékos.


Egy bánáti német lap jelentése szerint a zsombolyai kalapgyár munkásai hetek óta . Szótagolás: rep-res-ent-at-ive. Inkább érzi a városban uralkodó légkört, mintsem érti azok jelentését , . Nelson jelentése négy fö területet említ meg, ahol azonnali lépésekre van szükség. A Ferrari jelentése szerint a turbó környékén jelentkező . ADAM ( A - egységszám ) Jelentés : személyes járőregység.


LINCOLN ( L - egységszám ) Jelentés : személyes . Az NJ Ocean County seriff kizárás eladó Idővonal - A seriff jelentése nem teszi lehetővé a lemaradás becslését. Ez a webhely szintén kissé . A bíróság nem talált elegendő bizonyítékot arra, hogy a sheriff.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések