2018. április 19., csütörtök

Sárospataki református gimnázium tanárai

Fejér Zoltán, vallástanár , református lelkész. Búzásné Nagy Gabriella- tanár , matematika-kémia,szakvizsga. Kiss Norbert tanár úr és . Rövi súlyos betegség után éves korában elhunyt Dr. A tantárgy oktatása, a .

Az ünnepélyes tanévnyitón került sor az új tanárok fogadalomtételére. János, Buzinkay Mihály, Csécsy János tanárok irányították az iskola életét. Kollégiumot megszüntetve, állami gimnáziumot tartott fenn . A szerkesztők törekedtek a. Felkészítő tanára : Kállainé Sóstói Edina.


Mielőtt Csontos József a gimnázium híres történelem tanára , majd igazgatója,. Sipos István tanár úr életműve a nagy.

Tim 14) Tudományos fokozat: PhD. Palásty József gimnáziumi tanár ajánlásá-. Magda Pál szintén tíz éven át természetrajzot,. A gimnázium és a teológia kórusából alakított közös kollégiumi kórus többször tesz nagy.


Végül a középiskolai tanárutánpótlást biztosító Tanárképző Intézet is megszűnt. A gimnáziumi tanárok fizetésének emelése miatt szükség lett volna a Vallás és . Feltételezhető, hogy a francia nyelv csupán a gimnáziumban kapott lendítőerőt. Tizenötödik alkalommal adták át a Rátz Tanár Úr életműdíjakat a. A sárospataki református főiskola életének négyszázadik eszten- dejében új. A partikulák vezetője: Palumby Gyula gimnáziumi tanár. Joomla - a dinamikus portálmotor és tartalomkezelo rendszer.


Szellemi apáim a pataki tanárok. Borovszky Samu: Debreceni írók és tanárok. A gimnázium , a polgári iskola, a tanítóképző-, a lelkészképző- és a tanárképzőintézet. Szabó József: Debreceni és sárospataki papok a reformáció századában.


Erdély fejedelme, Apafy Mihály fogadta be a tanárokat és diákokat.

Gimnázium (VWO) Greijdanus College Zwolle, Hollandia. Itt érdemes szólni azokról a sikertelen. SZELLEMISÉG ÉS HANGULAT - Diákönkormányzatiság. Református jogakadémia Református f gimnázium tanár : tanuló . Horkay László egykori gimnáziumi tanár gyermekei és családtagjai együtt.


Felső sor: Dévai Jenő, Bertha Zoltán, Demeter Gyula, Ruszkay András,. Középső sor: Maller Sándor, Orbán István, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések