2018. április 17., kedd

Kecskemét programok

Az alábbi kecskeméti programok lesznek a közeljövőben a hírös városban! Az aktuális családi programokat itt találod! Városi Alapkezelő Zrt. Minden, ami a városban történik. A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megrendezésre kerülő programok ,.

ADVENTI-KARÁCSONYI PROGRAMOK A . KORMORÁN ZENEKAR NAGYKONCERTJE. Válogass értékelések, képek, leírások alapján, és foglalj szállást a közelben. Kecskeméti Tavaszi Fesztivál.


A szállások is érdekelnek? Kész csomagokat is megnéznél? Egy- és kétnapos osztálykirándulás ajánlataink között is .

Helyszínek, információk, nyitva tartás. RÉSZLETES ZENEI PROGRAAugusztus 1. Ezen felül természetesen a program része a dedikálás és közös fotózkodás is a tartalomgyártókkal. A program betekintést engedett a dávodi parasztköltő írói munkásságába,. Képzési kör, Képzés pontos megnevezése, OKJ szerinti azonosító száma, Nyilvántartásba vétel száma, Nyilvántartásba vétel időpontja.


Az intézmény létesítése az I. Vadászati Világkiállítással kapcsolódik össze, amelyet a . A nap alatt számos érdekes program vár rád. Az elmaradt kulturális programok többségét egy későbbi időpontban . A Találkozót megnyitja: Hörcsök Imre, az Értékmegőrzési Bizottság elnöke, . Béres Éva a Ház megálmodójának és megteremtőjének gondolatai: „Az Eyva Házban olyan programokat , előadásokat szeretnénk szervezni, amely a test . Krek - Aktuális programok. Miről szól a születésünnep?


Március 13-án, pénteken órától Ladies night latin éjszakai . A kecskeméti és Bács-Kiskun megyei családi és gyermekprogramokat partneroldalunkon, a kecskemet. Katt ide a kecskeméti és .

Szervezett programok. Pál Feri atya előadása. Neke hogyan lehet egy kósza ötletből kiindulva . Országos Audi Találkozó eseményajánló buli program. P Goose Bar Club Goose Bar Club csipero. Csiperó Ifjúsági Fesztivált, a Csillagszemű tábort segítő, formáló kecskeméti.


A vajdasági program után készült rövid filmünket ajánljuk figyelmetekbe. Múzeumi kulisszatitkok és kulturális kalandozások, . Családi programok a Leskowsky Hangszergyűjteményben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések