2018. április 13., péntek

Sony xz1 teszt

Bevezető Annak rendje és módja szerint egy év után megérkezett a korábbi csúcsmobil Xperia XZ frissített változata, ami inkább egy kisebb . Amíg a többi nagy telefongyártó dupla kamerás, keret nélküli telefonokkal érkezik , addig a Sony nem hajlandó letérni az általa szabott. Eljutott hozzánk a Sony két friss csúcsmodellje, az Xperia XZés a XZCompact. Mindkét készülék remek képességekkel bír papíron, de a . Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. Mobiltelefon kereső, cikkek, tesztek , boltok, szervizek és apróhirdetések. Az összes mobiltelefon szolgáltató ajánlata egy helyen!


A Sony Berlinben debütáló csúcsmodellje hardveres téren nem hagy kívánnivalót maga után. Szerző: Szakos Péter. Xiaomi Coclean mini porszívó teszt – Autóba és otthonra is ideális! Címke: xperia xzteszt.


Mélyen ár alatt a Xiaomi Mi 9T. Az információ mindenkié! Célunk, hogy az egyre gyorsabban fejlődő technológiákkal, mobiletelefonokkal, mindenféle . Diagnosztikai tesztek futtatása a készüléken. Announced Features 4. IPS LCD display, Snapdragon 8chipset, MP primary camera, MP . K kijelzős telefonjuk után egy újabb pionírt készítettek a japánok. Legújabb mobiljuk több egy szimpla ráncfelvarrásnál, ám messze nem . Telefontok, kijelzővédő üveg, töltőkábel, autós tartó, és még sok más kiegészítő.


Lehet nézegetni teszteket , semmivel sem gyorsabb, mint a konkurencia. A sony xperia xzcompact a specifikációi alapján jó telefon. A Sony kihagyta az Xperia XZés XZCompakt készülékeket a nagy frissítésből, de ezt nem viselik jól a felhasználók. A Sony is halad a korral, így az XZ-féle 16:9-es colos kijelző az XZesetében átadta a helyét egy hosszúkásra vett 18:9-es colos . Sony Xperia XZ- Itt vannak az első sajtóképek!


Erről is készítek majd videókat és teszt fotókat. Nálam Sony XZCompacton sajnos csak az utóbbi működik hibátlanul, pedig az . A Sony fényképezőgép-gyártási és hangtechnikai szaktudását felhasználva alkotta meg okostelefonjait tartozékait és okos termékeit. Fedezze fel az Xperiát.


A készülék eleke nem sokat változott az XZCompact óta. A Sony felirat átkerült alulra, a kamera optika kisebb lett, az alsó hangszóró viszont . Kialakítás, Érintőképernyős. SIM kártya típusa, nano-SIM.


A cím nem lehet kevesebb, mint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések