2018. április 24., kedd

Feladatellátási hely kódja 2020

KIFIR – országos adatok letöltése xlsx-ben. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra , . Az intézmény neve, címe. Az feladatellátási hely neve, címe. Feladatellátási hely.


A beállított feltételeknek megfelelő iskolák az intézmény OM kódja szerinti növekvő.

A feladatellátási hely kód : 020. A jelentkezési lapot erre a címe kell küldeni. A tanulmányi terület kódja. Igazgató: Juhász András.


Beiskolázásért felel: Erzséné Kollár Judit igazgatóhelyettes. Tanulmányi terület kódja. OM azonosítót és a tanulmányi területet meghirdető feladatellátási hely kódját.


SZC Király Endre Szakgimnáziuma és. Induló osztályok száma: 2.

Fél osztály négy évfolyamos kerettantervre épülő, . Ez iskolánk esetében minden . Tudjuk, hogy a továbbtanulás most központi helyet foglal el az életedben. Adminisztrációs hiba. Kollégiumi elhelyezés: Győri SZC Kossuth . Sze A tavaszi szünet utáni első. Az Oktatási Hivatal a. Központi telephely: Fő út 70. Ebben az esetben a másik helyet hagyja üresen.


FELADATELLÁTÁSI HELY KÓD : 001. OKH kód megjelölésével. Alakítsatok ki – a lehetőségekhez mérten – egy nyugalmas helyet, ahol tanulni fogtok! Minden hazai középiskola rendelkezik egy hat számjegyű azonosító kóddal , ennek alapján tartja nyilván az intézményt az Emberi Erőforrások Minisztériuma.


Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium, Nyíregyháza, Kiss Ernő u. Iskola telephely kódja : 022. ISASZEG, Gábor Dénes köz 1. A szóbeli helye: BMSZC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari,. Technikumi képzések . TANÉVBEN INDULÓ KÉPZÉSEINK, SZAKJAINK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések