2018. április 26., csütörtök

Feor kisegítő

Egyéb takarító és kisegítő. Ide tartoznak a 911-es alcsoportból a máshová be nem . Kitakarítja a konyhát, segédkezik a konyhai munkákban, elmosogatja a. Megnevezés, Irodai, szállodai és egyéb intézményi takarító és kisegítő. Szakképzettséget nem .

A sárga mezőben lévő betükre kattintva, előhívhatja, az adott betüvel kezdődő ágazati TEÁOR számokat, ezzel . A foglalkozások elhatárolásánál a képzettséget tekinthetjük kisegítő. Az oktatási rendszerben maradók . Takarító Kisegítő állás és munka Magyarországon. Táj- és kertépítészmérnök.


Háztartási takarító és kisegítő. Helyszín: Salgótarjáni SZC.

Gyermekintézmény-takarító. Ebédkiadó Ebédkiosztó. Nincs szakképzettsége, általános iskola,. WEST-HOTEL Kereskedelmi és . FEOR csoportok szerint. Fegyveres szervek felsőfokú képesítést igénylő.


Jármű-, ablak- és egyéb tisztító. Minőségbiztosítási technikus. Szépészet (Kozmetikus). Felelős ügyintéző: Simonné Varga Rita. Intézményi takarító és kisegítő.


Egyszerű szolgáltatási foglalkozások. Konyhai kisegítő , Konyhai kisegítő. Szemétgyűjtő, utcaseprő. Gyakorló csecsemő és gyermekápoló.

Kisegítő módszerként tehát nem lehet eltekinteni attól, hogy a rendszerben szereplő . Foglakoztatás jellege: teljes munkaidő. A szakképesítéssel betölthető munkakörök. Számítógépes kisegítő technikus.


A munkavégzés konkrét helye: Szent Anna Katolikus Óvoda és Általános Iskola. Jánoshalma, Rákóczi utca 8.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések