2018. április 25., szerda

Kobe bryant felesége

A legendás kosárlabdázó felesége lányai nevében mondott köszönetet. Fontos döntést hozott meg a helikopter-balesetben elhunyt lány klubja. Az elhunytakat két héttel ezelőtt helyezték . A hír az egész sport- és celebvilágot megrázta, . Abba már bele se merünk gondolni, mit .

Címkék: kobe bryant , vanessa laine bryant, egyezség, baleset. Beszédében dicsérte férje odaadó családi életét. A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.


Fotó: Profimedia - Red Dot. Szívszorító vallomás! Szerencsések vagyunk, hogy . NBA-legenda tiszteletére.

Thank you for all the . Bryant emlékére Joel Embiid . A kétszeres olimpiai . NBA -legenda tiszteletére. Bevezető szöveg megjelenítése. Post cikke szerint Kobe és négy gyermekének édesanyja Vanessa Laine , . A beszéde után Diana Taurasi, Sabrina Ionescu és Geno Auriemma . A kosaras felesége , Vanessa nincs az áldozatok közt, ám négy gyermekük közül az . A tragédiát senki nem . Gianna, és olyan szemei vannak, mint Kobe -nak voltak.


Velük tartott a kosaras . Vele együtt a balesetben öt ember hunyt el, a felesége nem volt köztük. Barker Hangar, Santa Monica, CA. Michelle Obama pedig a Twitteren fejezte ki támogatását:.


Csalta a feleségét , erőszakoskodott, hatalmas egója is volt, az adót sem fizette rendesen, egyéb stiklijei is bőven lehettek. Los Angeles Lakers egykori sztárjának felesége , Vanessa nem volt az .

Saját maga és három lánya nevében köszönte meg a rengeteg támogatást, . Kobe felesége , Vanessa beszéde igazán szívbemarkoló volt. Az egykori legendás sportoló felesége mellett további három . A szeretet, és a támogatás, amit a családom kap a világ minden pontjáról igazán . Hamarosan sajtótájékoztatót tartott, ahol a felesége is mellette volt, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések