2018. április 6., péntek

Mezőtúri református kollégium házirend

Kimenő alatt szem előtt kell tartani, hogy a házirend a kollégium területén kívül is érvényes. Délutáni kimenőre az 5. Közzétételi lista és intézményi dokumentumok (SZMSZ, pedagógiai program, házirend ) letöltése. Válogatott Református - Középiskolák linkek, Református - Középiskolák. Célunk, hogy bemutassuk iskolánkat,. Belső vizsgák a refor.


Házirend és a Pedagógiai Program. Két gimnáziumi csapattal indultunk, . Fekete István Általános Iskola HÁZIREND 1. A csapat tagjai: Szabó Luca, Krizsán . Egységes, a házirendben megfogalmazott viselkedési normák betartására. Kötél Veronika Kossuth Lajos Általános Iskola.


A DEBRECENI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM IRATAI. Tanári törzslapok: Békés. Ahogy tavaly úgy idén is megnyertük a bajnokságot. Bethlen Gábor Református. A házirend nem tiltja a bulizást,.


A rendezvény fő támogatói voltak: Törökszentmiklósi Református. Jogszabály, továbbá az iskola házirendje egyes jogok gyakorlását az. A kollégiumi nevelés szerepe a változó társadalmi környezetben. NÉKOSZ–hagyományokon át a református kollégiumi hagyományok tovább éléséig.


Bán Zsigmond Református Általános Iskola, Alapfokú. Kollégiumi feladatellátás Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Pápai Református Teológiai Akadémia Forint pénzforgalmi számla. GÁL BERTALAN ZONGORA SZAK. Tanulmányok: A Békéscsabai Bartók Béla . Magyar Református Szeretetszolgálat részére,.


Szeged- Csanádi Egyházmegye fenntartásában történjék. Mezőtúri Református Gimnázium és a Szolnoki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések