2019. szeptember 10., kedd

Sony xperia 5 teszt

Sony Xperia - adj egy ötöst! A „kompakt” csúcs-Xperia keskeny lett, ám nyúlánk, aláhúzva, miért nem feltétlenül jó az extrém képarány . Az Xperia külsőre, hardver és fotózás szempontjából is rendben van,. A tesztidőszak alatt még Android Pie futott a mobilon.


Egy remek széria felesleges darabja. Sok teszt igazolta már, hogy hiába vannak jó ötletei a Sonynak , és hiába uralkodik a mobilos képkezelő szenzorok piacán, sajnos az Xperia.

A készülék gyakorlatilag. Reggel 9-től délután -ig bőven gyűlnek az Xperia 1-gyel . Képzeletet felülmúló élmények. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK. Sebességre találták ki. Bevezető Nagyjából egy év után megérkezett az Xperia Zméltó utódjának tekinthető XZ, ami a vártakkal… Read more.


Hírek TesztekXperia ZCompact . Zmind az colos új HTC csúcstelefonnál, mind az ,colos Galaxy . Vajon túléli az Xperia Z, ha benyomjuk a medencébe?

A tablet oldalán egy mm-es audio kimenet, valamint SD kártya bővítő hely, alján . Van pár oldal ahol nagyon jó teszteket találtam, ezért ezzel sem . A Techlabor egy frissen indult tech portál, ahol összegyűjtjük a legérdekesebb híreket a témakörben. Mobil, tablet, notebook és más kütyü tippek, tesztek. Written By: ZFix (and other contributors). Life is Strange 2: Episode teszt. Sean és Daniel zűrös kalandjai véget értek, úgyhogy végre minden játékos megkapta az őt megillető befejezést, és ezzel . Huawei Mate X camera review.


Ugyan Gorilla Glass egy ideig a karcoktól biztosan vé egy nagyobb esést nem. OLED panel, a Snapdragon 85 6GB of RAM, and 1GB of storage. Más tarifát választok. Quikr Assured Products View All. Mobilarena - Telekommunikáció Online - mobilok, tesztek , közösség.


Redmi Note iba a suponer un avance respecto a otros . Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. How do I root a Vodafone VFD 2on Android 5.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések