2019. szeptember 25., szerda

Nyenyi lap 2019

Nyilvántartó lapok kitöltése. Az ügyintézés feltétele: Az ügyintézéshez. Ez az a nyomtatvány, melyet előszeretettel kér be az ONYF, úgy, hogy persze a bekérő levél mellé még véletlenül sem mellékelnek . Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


ELEKTRONIKUS ÚTON történő teljesítéssel az adatszolgáltatás egyszerűbb és gyorsabb. Közös érdekünk, hogy a nyugdíj megállapításhoz . Amennyiben az adatszolgáltatás a megelőző években elektronikus ügyintézés keretében történt, újabb Bejelentő Lapot leadni nem kell. A Dél-alföldi Regionális Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság . A honlapon elérhetõ a bejelentõ lap kitöltési útmutatója is. A később született személyekkel ugyanígy öt éves . Hardver követelmények db. IBM-PC kompatibilis számítógép melyhez tartozik : MB szabad terület a merevlemezen, 5MB . NYENYI adatszolgáltatás.


Nem kell nyilvántartó lapot kiállítani a saját jogú nyugdíjas - ide nem értve a rögzített nyugdíjas - foglalkoztatottról. BIKE ( Nyenyi )” adatszolgáltatás – nyugdíjemeléshez, . Bér: kilépő papír IGAZOLÓ LAP ismét változott, hosszú szöveggel bővült. Megvan a nyenyi átszívó, a neve ny. FA bevallás változás M lap 06.


ONYF honlapjáról letölthető Bejelentő Lapot kell kitölteni. Plusz gyártjuk hozzá az egyéni számfejtőlapot , a bérszámfejtési . A hivatkozott törvényhely szerint az igénybejelentő lap benyújtásával. Ha korengedményes nyugdíjról van szó, . Az elszámoló lapok e-mail küldésének paraméterezése kibővült sornyi saját szöveg megadásának lehetőségével. Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével. A nyugdíjintézettől ki lehet kérni a nyilvántartott adatokat az ANYK-kán keresztül az ONYF_KIERT nevű . A havi adatszolgáltatás teljesítésére a PTGSZLAH adatlap szolgál.


A szükséges keretprogramok a lap aljáról tölthetők le. FONTOS Az összes, Ön által használt javás programot egy gombnyomással frissítheti az ÁNYK . Nyenyi adatszolgáltatásról információk ezen az oldalon az adatlap letölthető Letöltés. A társadalombiztosítási nyugellátásról szóló .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések