2019. szeptember 19., csütörtök

Mór név jelentése

Iratkozz fel névnap értesítő. A Magnusz latin eredetű férfinév , jelentése : nagy. Ajánlott névnap: Szeptember 06. Legyél az első az ismerőseid közül, akinek ez tetszik.


Cecília, Marcella és Sejla nevek önállósult indoeurópai becézőjéből. CELINA - a Marcellina.

Korábban a Maurus rövidüléseként is előfordult Magyarországon. Mór férfi keresztnév. Latin eredetű, a Mauritius névből. A Móric öt hangból álló férfii név. Becenév: Móric, Móricka.


Hivatalos névnapok: 09. A Maurus név régi becézése, valamint a Móric rövidítése. A móri értelmetlen Kaifis név régen Haifisch lehetett, ekkor „cápa lesz a jelentése.

Valaha biztosan volt egy „H az itteni Eiterer családnév elején - akkor a. Mindkét jelentése ígéretes. Eredete : A héber Eleazár név görög rövidüléséből, illetve ennek a latin Lazarus formájából. A név jelentései: mór , szerecsen. Ha valahol penig vétök volna benne, azt ne én vétkömnek, hanem az kiktől érteköztem, tulajdonítsátok,.


Khodzsa Hızır: a név jelentése púpos Hızır. Védőszentje: Szent Erhard regensburgi püspök. További névnapok Ákos, Dömötör, Hugó, Vince. Vilma: Német, latin eredetű név , a Vilhelma rövidülése. Természetesen e világszerte ismert név az intézmény valamennyi.


Lujza-francia eredetü név ,a Lajos megfelelő női párja. A SZILÁGY, KRASZNA, SZOLNOK NÉV EREDETE. Bél Mátyás azt mondja Közép-Szolnok vármegye nevének eredetéről, hogy Szolnok a Zánok várától, Közép . Más magyarázat szerint az ír és az angol nyelvben a Mária . Magyar értelmező szótár: MÓR szó jelentése és értelmezése - Magyar nyelv.


Spanyolországot elfoglalták, . Michel de MontaigneNÉVNAPKinga, KincsőA Kinga német név , jelentése : nemzetségharc.

Jelentés: kála ( virágnév ) . Az Ábrányka ősi magyar eredetű női név , jelentése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések