2019. szeptember 10., kedd

Opel hidrotőke javítás

Ha a tőke tovább kopog, akkor ott már valami probléma van, ami javításra szorul. Hidrotőke , más néven hidraulikus szelepemelő. Ismerje meg működését, hiba okait és javítási tanácsainkat. Ha cserélni kell autójában, rendelje meg kedvező . Kis furat van a hidrotőkéken, azon megy be az olaj.


A motor leállítása után pedig kifolyik. Ha hangosan csattog, akkor valószínűleg nincs elég . A minap vásároltam egy Fiat Bravo 1. Többen mondták már nekem hogy a kocsimnak hidrotöke problémái lehetnek vw. Tul költséges a javítása én vennék rá komplett bontott hengerfejet persze . Wynns hidrotőke tisztitó adalék hozzáadása, járás 500km-t, majd . Opel Astrát - Duration: 19:44. Hangos hidrotőke a generál után. Van egy X16XEL Astra F Classicom, amin a mai nap hidrotőkét cseréltek.


Forrás: Minden ami Opel. A hidrotőke a motor vezérműtengelye, és szelepek közötti átvitelt valósítja meg, miden körülmény között. Az hidrotőkék széles márkakínálatát találhatja meg a . Mivel ezúttal nem a hengerfej javításának a lépéseit kívánjuk érinteni, térjünk át . Folyamatos csattogó hang jellemzi a hidrotőkéknek az olajvezetékek.


Ha elhasználódtak a hidrotőkék , akkor a kopogás megszüntethető az olaj . A Liqui Moly hidrotőke tisztító adalék a hidrotőke optimális működéséhez lett kifejlesztve. A hengerfej javítása , felújítása során a következő munkákat végezzük:. Mint minden autónál időnként újra és újra kell a . Elsõkörben a hidrotõkéket kéne ellenõrizni, lehet valamelyik beállt.


Nekem is csörgött az Opelban a hidrotõke a mobiltól. OPEL ASTRA G lépcsőshátú ( F69_) 1. A képen egy szelepes motor hirdotőkéje látszik szétszerelve. Hengerfej javításkor a tőkéket ki kell pucolni!


Opelnél – a hidrotőke a szelephézagot állítja. A szelepeknek van tányérja és szára. A tányérjukkal zárják a likakat amiken a levegő bejut . Autótechnika rovatunk előző cikkében az autójavítás nehézségeiről írtunk,. Ennek hatására az olaj körben lévő alkatrészek, például a hidrotőkék működése romlik. Nem lehet hogy eltér az 1. Járd körbe az autót, keress javításokat , rozsdafoltokat.


Motor szétszed - hidrotőke kuka. A csomagtartót is nyittasd ki, nézz a kárpit alá, lett-e javítva, glettelve. HIDROTÖKE szelepes. Ft‎ - Webshopon rendelve.


OPEL motoroknál: Ascona-C 13ns,16n,s,sh,nz,18cc,20n,ne,16da Astra-F. Izzításvezérlő javítás (Z17DTH). Dízel H Astra-k esetében van egy úgynevezett izzításvezérlő elektronika a motortérben, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések