2019. szeptember 18., szerda

Rum könyv

Ugrás a(z) Vodka Diablo részhez - cl Kalinka vodka cl kávélikor cl tejszín. Kedveled a krémes italokat? Akkor próbáld ki ezt a koktélt ! Olcsó, lehetőleg könnyen elkészíthető vodka alapú koktélokat tudtok. D Itt van 1db recept amit én tanultam a koktél iskolában: 4cl fehér rum 1 . A tiszta párlat sokféle koktél alapanyaga, felhasználható zselék, .

Vodka martini - James Bond koktél recept. Hozzávalók: cl vodka , cl száraz vermut, citromhéj. Elkészítés: Keverőpohárban, jéggel készítjük, koktélospohárba. Szellemes koktél receptek - designfaxbuyersguide. Recept : Eper-Ginger-Champagne Punch.


ABSOLUT Vodka üveget. A legtöbb olcsóbb koktél az alábbi alkoholfajtákból készül: vodka , gin vagy fehér rum. Címkék: koktél receptek , olcsó receptek, Sex on the Beach.

Szerezd be a hozzávalókat nálunk! A házi vodka koktélok nem kerülhetnek ezen a receptnél - vodka , paradicsomlé, citromlé, bors és só. Az arányok egyszerűek: rész alkohol, rész üdítőital . Koktél receptek , italok, érdekességek, hobby mixereknek és profi bartendereknek az ország legjobb mixer iskolájától. Hasznos tanfolyam infók.


A mixertanfolyam során is elsajátítható koktélrecept mára világszerte nagy. A vodka , limelé és jégkocka társításából született italt feles pohárban kínálják, . Fogunk egy jéggel félig teli shakert, és beletöltjük a vodkát, a citromlevet és a szirupot. Az egészet alaposan összerázzuk, majd átszűrjük egy pohárba. Az eperlé- vodka arányát ízlés . Mennyei Absolut Flying koktél recept ! Varga Gábor (ApróSéf) elkészítette ezt a receptet.


Mondjuk, a vodka és a habzóbor elég ütős párosítás lenne, ha nem tudnánk, hogy a koktélokhoz csak centekben mérik. Kaptunk néhány nyári . Az ital receptje kezdetben nagyon primitív volt - vodka és paradicsomlé keverésével készült. Most Bednárik Nikitől, a Boutiq oszlopos tagjától kaptunk egy klassz receptet , és kóstoltunk egy feltuningolt koktélt , ami tulajdonképpen a . Karácsonyi Jones: ananász, eper és vodka keveréke, a tetején egy kis citromos- lime-os ásványvízzel – igazi frissítő koktél ! Díszítésként egy kis .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések