2019. szeptember 30., hétfő

Októberi tennivalók a kertben

Októberi teendők a kertben. Várjunk, míg napos, száraz idő lesz, és akkor ássuk ki a burgonyát. Súroljuk le róla a földet, és hagyjuk száradni, mielőtt zsákokba . Ezek a legfontosabb októberi teendők a kiskertben.


A növényvédelmi tennivalók sem érnek véget a betakarítás után.

Régi neve: Mindszent hava. A székelynaptárban: Magvető. Annak ellenére, hogy a legtöbb kerti munkálat tavasszal történik, október az a hónap, amikor szintén fontos. A legfontosabb őszi tennivalók a kertben.


Ezt a dolgot mindenképp csináld meg a kertben : itt az októberi feladatlista. Ebben a hónapban sok a munka a kertben. Közeledik a tél, és most vannak az utolsó hetek, hogy még rendezkedhetünk– mondja McMenemy . Tartsuk karban a kerti öntözőberendezéseket.

Ezt a októberi teendőt érdemes fejben tartani. Mindannyian megérezhettük a napokban a bőrünkön a csípős, őszi időt, így aztán itt az idő . A szabadföldi termesztésben az utolsó hónapba léptünk. Szubjektív kerti napló.


Mik a legfontosabb teendők ősszel a kertben ? Milyen tennivaló akad ebben a hónapban a kertben ? Számos növényen végezhet októberben fiatalító metszést, például a (sövény) Bükkön, . Kerti tó ápolási tanácsok októberre: Ősz van, a tóban lévő növények nagy léptekben fejlődnek vissza. A levelek és a virágok megbarnulnak és elszáradnak. Fészek Kert Fészek Kert Kertészeti Szakáruház: jól képzett eladók, óriási választék, szaktanácsadás, szezonális akciók. Kínálatunkból: kerti gépek, dekorációk, . Na, de milyet vásároljunk? Még mindig sok a tennivaló a kertben ! Az október már kevésbé mozgalmas időszak a zöldségesben, persze munka bőven akad még.


Ha még van a kertjében virágzó növény, akkor akár november elején is ráér elültetni a gyönyörű jácint, nárcisz és tulipán. Ingatlan ingatlanmenedzser.

Lassan állandósul a hűvös, nyirkos őszi időjárás, ritkábban kell füvet nyírni, mérsékelheted a locsolást, a növények kevesebb vizet igényelnek, de a kertben. Ezért ahol nincs rózsa kertben , ott most remek . A zöldséges kertben pedig a burgonya sorok körül akadhat tennivaló a kapával. Nem sok olyan időszak van az évben, amikor nem akad valamilyen tennivaló a kertben.


Szeptemberi kerti munkák – Készítse fel kertjét a pihenésre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések