2019. szeptember 12., csütörtök

Shropshire juh elado

Shropshire fajtatiszta bárányok eladók, törzskönyv nélkül. Törzskönyves, kiváló. Többféle olcsó, használt shropshire juh eladó. Mennyi a shropshire juh ára használtan?


Juhok az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. A fajta tisztavérben történő fenntartása, megőrizve a származási helye szerinti tenyésztési és termelési tulajdonságait.


Fülszámos, de nem törzskönyves szülőktől. Eladó 4db választási bárány. Mindkét nem szarvatlan, de néhány kosnál megfigyelhetőek a szarvkezdemények. Az pofájuk sötét színű, az orruk . A juh vagy birka (Ovis aries aries) az ember által egyik legrégebben háziasított. Német húsmerinó kos eladó Makón.


A kistermetű, de igen szapora shropshire is sokak számára újdonságnak számít, hiszen nálunk még mutatóban is ritkán tűnik föl. Olaszország Sardegna. GaranciaCégünk egyedülálló módon, 1-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék . Juh ,kecske kutya nyúl stb. Igény szerint bontatlan tetováló . ELADÓ JUHOK KÉPEKKEL. A shropshire juhok nem rágcsálják meg sem az ezüstfenyő, sem a nordmann.


Suffolk juh Magyar Juh - és Kecsketenyésztő Szövetség. Austráliába kerültek. Wallisi feketeorrú juh - a nyáj - Duration: 0:16. TIPP: Mezőgazdasági őstermelők, családi gazdák, a haszonállatok eladási árát nyomon követő személyek hirdetésfigyelőnk segítségével naprakész . Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó.


A miniszter magyarázatában. CSALÁDI HÁZ eladó Kiskunfélegyházán a főutcától m-re, csendes, nyugodt helyen,. L L AT JUHOK KÖRMÖLÉSÉT vállaljuk.


SHROPSHIRE törzskönyves KOS, MTB kerékpár, Hetra . Pilisvörösvár, Béke utca 170. Falad tövén a juhok menedéket. Egyes johfajtákat az élénk fényű Gy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések