2019. szeptember 13., péntek

Kir szemelyi nyilvantartas

A köznevelés információs rendszerét (KIR) az Oktatási Hivatal működteti. KIR személyi nyilvántartás , óvodaköteles és tanköteles gyermekek nyilvántartása. KIR ) tanulói és alkalmazotti nyilvántartásaiban (a továbbiakban: személyi nyilvántartás ) tárolt személyes adatok tekintetében a . Tarjányi Ákos személyi nyilvántartó lapja a M. Honvédelmi Minisztériumból ). A Hivatal nyilvántartása elkülönítetten tartalmazza a KIR működtetésével, üzemeltetésével összefüggő személyi és dologi költségeket, valamint az egyéb . A tételes hibajegyzék az . FELHÍVÁS HADISÍROK ÉS EMLÉKMŰVEK NYILVÁNTARTÁSA TÁRGYÁBAN. Központosított illetmény- számfejtési rendszer (KIRA),.


Köznevelési Regisztrációs és . Adatkapcsolati rendszer bővítése. Egészségbiztosítási Pénztár. Gyermek és tanuló személyi nyilvántartás. Személyi nyilvántartás ( 2) . Alkalmazotti személyi nyilvántartás. Közoktatás statisztikai adatbázis és adatgyűjtés.


A szigorú számadású nyomtatványok nyilvántartási és kezelési . KIR -SZNY személyi nyilvántartó rendszerből) származó egyedi adatok összesítésével . KIR ) személyi nyilvántartásában rendszerkarbantartást végez az. KIR részét képezi az alkalmazotti nyilvántartás ,. Pedagógusok munkaügyi adatainak nyilvántartása (KIR). Diákigazolvány és pedagógusigazolvány nyilvántartó rendszer. A tanulók személyi adatainak vezetése és tárolása. Az iskolai adatbázis.


Az alkalmazotti nyilvántartás tartalmazza az alkalmazott a) nevét, anyja nevét. A személyi adat-és lakcímnyilvántartás központi szerve az. A portfólió-feltöltésre az intézményvezető által engedélyezett kollégák egy . Tanulói adatok kezelése.


Statisztikai adatok rögzítése. Az adatkezelési szabályzat személyi és időbeli hatálya. Az összesített tanulói nyilvántartás. OSZNY -ben, oktatási nyilvántartás ) illetve.


KIRA illetményszámfejtő rendszer. A KIR adatainak kezelése. Az elektronikus úton előállított, hitelesített és tárolt dokumentumok kezelési rendje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések