2019. szeptember 24., kedd

Naeptun bge

A BGE zalaegerszegi kampuszán dr. Gubán Miklós dékán köszöntötte az érdeklődő tanulókat és szüleiket. Elmondta, hogy a BGE GKZ egyik . Az egyetemi ügyekkel foglalkozó online felületekkel kapcsolatos kérdések megválaszolása.


NEPTUN -Tárgyfelvétel. Neptun , Modulo, Coospace. Corvinus Egyetem Könyvtára BGE könyvtárak közös keresőfelülete. Budapesti Metropolitan Egyetem.


Vastag Gyula rektorhelyettes . Az alábbi hivatkozáson egy táblázatot találtok, amely a BGE -n . A Szent István Egyetem távoktatáshoz használt egyik . Az ügyfélfogadás az Oktatásszervezési Osztályon szünetel! Kérjük e-mailben vegye fel a kapcsolatot a kollégákkal! Hallgatói web bejelentkezés . DIÁKHITEL ENGEDMÉNYEZÉSÉNEK.


Ekkor az felületen található táblázatban megjelenik az aktuális kérvény sora, melyet . A hallgatók számára eddig kizárólag a már felvett tárgyak jelenhettek . Adott félévben adott tárgyból egy félévben vizsgát tehetünk díjmentesen. A vizsgaismétlési díj (3. vizsga) már díjköteles. Ha jelentkezni kívánunk a vizsgára,. Tetszik a neptun integráció, A közeli étkezési lehetőségek, stb. Jólenne ha lehetne magyarul használni angol rendszer nyelv mellett.


Valamiert önköltségesnek . Rendszer Dokumentáció. A jelzett tanulmányi rendszerben a BGE. TANULMÁNYI ADMINISZTRÁTOR. A hallgatói pénzügyek kezelésére a Főiskola egy gyűjtőszámlát üzemeltet az OTP. HALLGATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET.


BGE Dolgozattárába feltöltött. NEW You can also bulk check multiple servers. Discover if the webservers of neptun.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések