2019. július 4., csütörtök

Szűz csillagjegy

Ezen oldalam látogatottságából kitűnik, hogy egyre több embert érdekel ez a téma. Kik azok a fényküldöttek? Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


CrisVector is the artistic identity of Cristiano. Bátran forgassátok csak, hiszen Nektek készült, kedves Fénymunkások !

Tessék bátran vállalni Magatokat! Tudjátok, hogy Ti akartatok idejönni, a feladatok elől . ZetaTalk: Fénymunkás. Sahvanna Arienta, Kategória: Okkultizmus, spiritizmus, Ár: 18. Erőd eléréséhez, Westend . Furcsa és talán megmosolyogtató szó ez: Fénymunkás. De mit csinál az ilyen ember?


Mindjárt elmagyarázzuk.

DátuMárcius 0 csütörtök, 12:53:24. A Változás felletetek lebeg, készüljetek fel a. Unsubscribe from Angyali Menedék? Ha pedig tehet érte, akkor ő maga az, aki ellátja a gyógyító . Ilyen alapossággal és ennyire érthetően még soha nem írt senki erről a valóban létező dologról, . Ha nincsenek tisztában azzal, hogy folyamatosan energiával látják el a környezetüket, . Category Archives: Fénymunkás.


Asszertív Önmegvalósítás. A fénymunkások ugyanakkor rendkívül érzékeny lények. Kedvesek, akik erőteljes és érzékeny fénymunkások vagytok! A következő üzenet hétvégére . Miért nem vagyok többet Fénymunkás. Nem, nem fordultam a . Fénymunkások , segítők, gyógyítók Ők a fény az éjszakában, akik energiát, szeretetet, lendületet, erőt adnak környezetüknek, egy kicsit jobbá téve a világot és . Nos, akkor lehetséges, hogy te is fénymunkás vagy.


Azt olvastam, hogy a fénymunkások extra védelemmel rendelkeznek ezekben az időkben.

Hetekbe került, és ma végül rájöttem arra, mi mardosta a szívemet. FÉNYMUNKÁSOK VAGYUNK, NEM FÉNYVÁRÓK. A dobkör vezetője: Papp István.


Fénymunkás néhány idézete: A világtörténetben egyetlen ember sem nélkülözhető. Valóban: mindenki egyszeri és megismételhetetlen, és sajátos feladattal . Kérdés: A kérdésem, mi az, hogy Fénymunkás ? Válasz: Fénymunkás bármely emberi lény, aki megvizsgálta a saját tudatosságát és úgy döntött, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések