2019. július 17., szerda

Játékos német feladatok

Játékos német feladatok. Ajánlott weboldalak és online feladatok játékos angol és német nyelvtanuláshoz. Feladatok - német - Matek feladatok - 3. Olasz és német egység - Német.


Szórakoztató és játékos , - egyszerűen. Regisztráció után bárki csatlakozhat, feltölthet valamilyen anyagot - memóriajátékot , szókeresgélős rejtvényt, Lückentext szöveget, bármit - és .

Miért érdemes németet tanulni? Ezeken az oldalakon a különféle játékos feladatok , a gyermekdalok és a . Fedezd fel edithefnern Német órára ötletek nevű tábláját a Pinteresten. Az óvodáknak szóló nyelvtanulást célzó feladatlapok a holisztikus tanulás elvei alapján játékos formában nyújtanak segítséget a német nyelv elsajátításához. Gyakorolja a német nyelvet szakmájához, Aés Bszintű feladatokkal!


Ismerd meg nyelvtanfolyamod helyszínét Németországban játékos úton! Ennek megvalósításához a tanárnak sok játékot kell ismernie és vennie kell a fáradságot,. Később a der-die-das ragozott alakjaival is elvégezhető a feladat.


Tematikus feladatok (pdf).

Tanulj németül ingyenes leckék segítségével. Rengeteg gyakorlás és feladat ! Lapról lapra, napról napra okosabban, ügyesebben! A német nyelv abból a szempontból is szerencsés választás, hogy a. A népszerű LÜK rendszer rég várt, . Nyelvtani és szókincsgyakorló feladatokat egyaránt találsz itt a teljesen kezdő szinttől . A rövidebb gyakorlatokat 2-naponta megismételheted más-más szókészletet használva, . Online játékok, játékos feladatok.


Interaktív szótanulás, nem csak gyerekeknek :) ›. Izgalmasabbá tehetjük a gyermekeink némettanulását a neten található interaktív játékokkal is. A feladatfüzet használatához miniLÜK alapkészlet szükséges. További adatok: Raktári kód:. TEMATIKUS SZÓKINCSFEJLESZTŐ GYAKORLATOK 8- ÉVESEKNEK a miniLÜK kategóriában - most 7Ft-os áron elérhető.


PONS Igetáblázatok Német – Új. Csatlakozz a LinGO Play alkalmazáshoz a barátaiddal a több millió másik játékoshoz ! Német nyelvtanulás alkalmazás LinGo Play. TartaloTiere im Zoo, Frühstück, Kleidungstücke, Eigenschaften, Früchte und . Az elmúlt hetekben ismét.

Célirányos gyakorlás: háromféle nehézségi szint, szintenként több, mint tízféle játékos feladat. A blokk formátum megkönnyíti a beírást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések