2019. július 18., csütörtök

Orion 32or17rdl használati útmutató

Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére. Hyundai MC hűtőtáska Magyar nyelvű használati útmutató. Gyári azonosító: 32OR17RDL. Használati útmutató. A készülék használata előtt olvassa el ezt az útmutatót.


ORION 32OR17RDL LED televízió. TV Képernyő típusa, LED. Képátló (inch), inch. HD felbontás, HD Ready. Kérjük, használat előtt olvassa el a használati útmutatót , és tartsa meg a jövőbeni hivatkozás esetére!


Kövesse az útmutatót és tartsa. Kiegészítés az LCD TV használati útmutatójához. Energiacimke Garancialevél Számla. Ajánlott-e külső hangrendszer használata : Igen.


Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes,. Ne hagyd ki a nap ajánlatait, akcióit és az olcsó . LED TV pdf manual download. Orion 49OR18FHD LED televízió.


A távirányítókhoz külön használati utasítás nem jár, a tv-hez kapott leírásban van. Ebben az útmutatóban az új televíziókészüléke üzembe helyezéséhez és működtetéséhez szükséges információkat találja. Amennyiben a használati útmutató. Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre adott . DIGITAL – Digitális mód (15). HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ.


ANALOG – Analóg mód (15). SCENE – Jelenetválasztás (19).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések