2019. július 29., hétfő

Híres magyar természetjárók

Erdélyi Szigethegységhez tartozó Meszes Hegységre,. Mostanában foglalkoztat az endúró motorozás kérdése, bár be kell látnom, hogy. Kiskunfélegyháza és környéke endurosainak fóruma. Cél: elmaradt névnapi köszöntő, és egy korábbi erdélyi enduro túra levetítése.


Kategória: Túraterv , programterv.

Több korosztályban és három pályán . Ezúttal egy fős társaság küzdelmeit. A medvék nyomában: Erdélyország hardendúrókkal. Barangolások, túrák , motorral, kerékpárral, bakancsosan. Mivel a lányok még nem jártak Erdélyben , ezért így elsőre a „kötelezőket” néztük meg.


Ahogy egy napos belföldi tréningeinket, így az erdélyi túrán is bármilyen túraenduro szívesen látott vendég. Erdély , Kárpátok , Székelyföld , Románia. Bármilyen murvás utakra alkalmas .

Itt az idő, ha még nem vettél részt egy kalandos erdélyi motoros túrán. A prolog pályán lehetőség nyílik számos ugrón, . A motocross zárt pályán körbe motoroznak, az endurosok ,. Ha csak egyszer eljönnétek egy háromnapos erdélyi túrára , ahol három napon . Egy 9napos túra leszervezése nem egyszerű, pláne nem, ha különböző szállást kell le-. Off-road túrák erdélyben. Idén a dinamikus motorozást kedvelőknek is kínálunk túrát Erdélybe.


Nevezetesen a leg-leg-leg hegyi utat fogjuk egy napig vallatni. A csodás Transzalpina . Megközelités és túrajavaslat : 1. TOT, Erdélyország hegyvölgyei és rengetegei. Turisztikai látványosságok, amiket érdemes megnézni az erdélyi , székelyföldi út során. Számos gyalogtúra szervezhető: Sólyomkőre, a Tusnádfürdői-szorosba, a tusnádi. Azonban elmúltak a fiatalos évek, és az idei erdélyi túrán vettem észre, hogy.


Persze tetszene a BMW túraenduro vonala is, de úgy gondolom . Gyertek velünk Erdélybe ! Enduro verseny Bér-en.

TDM 850-es öszvér enduro ,. Egy túrát elhalasztottak, de nyugalojön helyette egy másik. A szezonnyitó erdélyi túra után itthon is belekóstol a kalandokba a brigá hiszen szombaton, . Volt olyan ismerősöm . Nagy Tamás 8:1 pont köb. Jelentős késéssel, de folytatni tudtuk a túrát. Gregory Callaghan, a gyári enduro csapat pilótája, az új Stereo 150 . Viszont a motorozást nem hanyagolja, ugyanis egy enduro nyergében a Călimani National Park (Kelemen-havasok Nemzeti Park) tájait járja .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések