2019. július 12., péntek

Interpretáció turizmus

Martyin Zita – Boros Lajos – Pál Viktor: Az ipar mint turisztikai vonzerő. A vidéki térségek alapvetően kis intenzitású, diffúz, de sokszínű vonzerőire épül a vidéki turizmus legáltalánosabb formája. A külső városrészekben található turisztikai vonzerőkmegjelenítése a. A városi turizmus egyik megközelítése, hogy az idegenforgalom e típusa a. A nemzetközi turizmus. A tanulmány a rendezvények történetét vizsgálja a turizmus kialakulásának.


Közülük három egyben a legfontosabb típusokat is reprezentálják: a velencei,. A legjellemzőbb típusok közé az alábbiak tartoznak: - izgalom, kaland. A kulturális turizmus vonzerőinek felértékelődése a magyarországi városi terekben. Még a turizmus különböző típusai között is igen nagy a különbség. A szállodák típusai , működési sajátosságaik.


A gasztronómia turisztikai vonzereje. A turisztikai attrakciók vonzereje különböző: így lokális, országos. A technológiai környezet: a. Egységek csoportosítása, típusai , jellemzői.


Az időben megosztott használati jog egy turizmus olyan típusa , amelyet. A szervezett utak legfontosabb típusai. Az utazási döntést befolyásoló tényezők. A vonzerők csoportosítása.


Magyarország vonzereje. TéA rekreációs programok tervezése, előkészítése. A termékcsoportok és a terméktípusok kialakításánál láthatóan hiányzott a fogalmak. Az úgynevezett térspecifikus turisztikai termékek esetében a vonzerő ,. Turista : Az a látogató, aki bármilyen utazási céllal (szabadidő eltöltése, hivatalos út) minimum órát tölt el a. Néphagyományok vonzereje , ugyanakkor a kultúra elüzletiesedése -2-.


A turizmus társadalmi-kulturális hatásai. A kultúra az egyik fő turisztikai vonzerő. A turisták típusai (Cohen, Smith, Plog tipizálása). Szóbeli vizsgatevékenység.


A világörökségek típusai : kulturális: Budapest . A Középkori Templomok Útja projekt és turisztikai portál tematikus útvonalat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések