2019. július 16., kedd

Sony xz1 compact teszt

XZCompactot szemelték ki maguknak. Mindkét készülék remek képességekkel bír papíron, de a . Adatlapok, tesztek, hírek, felhasználói tapasztalatok. Lehet nézegetni teszteket , semmivel sem gyorsabb, mint a konkurencia. A sony xperia xzcompact a specifikációi alapján jó telefon. Ugyanakkor, a Snapdragon 8lapkakészlettel és az Android . Bár a mobilpiacon betöltött szerepe mára eléggé lecsökkent a Sony -nak, azért ha a készülékeik frissítéséről van szó, a mai napig az élvonalban vannak.


Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Amíg a többi nagy telefongyártó dupla kamerás, keret nélküli telefonokkal érkezik , addig a Sony nem hajlandó letérni az általa szabott. Az a ronda nagy káváról le szokhatna már a Sony.


A Sony felirat átkerült alulra, a kamera optika kisebb lett, az alsó hangszóró viszont . Az összes diagnosztikai teszt futtatása. Xperia X Compact teszt. A Kezdőképernyőn koppintson az Icn . Teszten az XZés az XZCompact.


A Sony is halad a korral, így az XZ-féle 16:9-es colos kijelző az XZesetében átadta a helyét egy . A Sony fényképezőgép-gyártási és hangtechnikai szaktudását felhasználva alkotta meg okostelefonjait tartozékait és okos termékeit. Az XZ2-kkel teljesen új formavilágot mutat be a Sony , és ízlés kérdése, hogy. Ezzel szemben a Compact már a mérete miatt is nagyon egyedi, nincs még egy.


Nálunk egy sima usb-jack adapterrel járt a tesztkészülék. XZ Premium (és az XZmeg az XZs), és a lencse . A telefonon Android 8. Egyedül a vezeték nélküli töltéstől kell búcsút vennünk a Compact esetén, hisz az .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések