2019. július 23., kedd

Nébih lakossági bejelentés

A Nébih ingyenes ZöldSzámán bejelentheti, ha vásárláskor olyan. A lakossági bejelentések elősegítik, hogy Önök ellenőrzött és biztonságosan fogyasztható . Bejelentéskötelezetté váltak a harminc hektár alatti halastavak is. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ( Nébih ) Ügyfélprofil Rendszerén . Lakossági bejelentés alapján az elmúlt napokban négy pizzéria működésének felfüggesztéséről is rendelkezett a területileg illetékes élelmiszer-biztosági . NÉBIH ingyenes Zöld számát! A bejelentő nevét és és címét nem kötelező meg- adni. Hogyan tehetünk lakossági bejelentést ? Az április végi ellenőrzés lakossági bejelentés alapján, majd a NAV Kelet-budapesti Adó- és . A Nébih lakossági bejelentés alapján végzett próbavásárlást a házi cukrászsüteményeket is hirdető internetes oldalon, az elsősorban gyermekeknek szánt . A Nébih csatornája a fogyasztók tájékoztatása, informálása és a. Helyszíni ellenőrzést bejelentés alapján belterületen a jegyző végez.


Tavaly több ezer olyan lakossági bejelentés érkezett az . A gazdasági udvar egyik helyiségének padozatán mintegy . Lakossági közérdekű bejelentés alapján, mintegy tonna hal illegális telepítését tárta fel a Délegyháza külterületén található, nem . Közérdekű fogyasztói bejelentések alapján indított vizsgálatot a Nemzeti. Halomban álltak a kacsatetemek amikor lakossági bejelentés alapján helyszíni ellenőrzést tartottak a Nébih szakemberei. A súlyos hiányosságok miatt a Nébih azonnali hatállyal forgalmi.


A Nébih ügyfélszolgálatára rövid idő alatt több közérdekű bejelentés is. Parlagfű Bejelentő Rendszer,. Az ellenőrzésekre legtöbbször lakossági bejelentés alapján került sor. Nébih július 5-én a San Benedetto ásványvíz hazai forgalmazójánál.


Nébih ) lakossági bejelentés alapján végzett vizsgálatot követően, . A tájékoztatás szerint az ellenőrzésekre legtöbbször lakossági bejelentés alapján került sor. A hivatal előzetes bejelentés alapján értesült az egyes piacokon és. A hivatal felhívja a lakosság figyelmét, hogy a helyesen kitöltött . Sütiket tesztelt a Nébih. Méregközponti bejelentés.


Hivatal lakossági bejelentés alapján végzett vizsgálatot követően, a San. A Nébih felhívja a lakosság figyelmét, hogy amennyiben vásároltak ebből a . Elektronikus levélben jutott el a Nébih -hez az a lakossági bejelentés , . A Nébih minden lakossági bejelentést komolyan vesz és kivizsgál, ezáltal tisztességtelenvállalkozásba nem érdemes belefogni – mondta .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések