2019. július 23., kedd

Nébih bejelentkezés

Intranet belépés (belső használatra) . ENAR ügyfélszolgálat. Központi telefonszám: . NÉBIH - elektronikus ügyintézés. Tájékoztató az Elektronikus Közútiáruforgalom-ellenőrző Rendszer (EKÁER) bevezetésével kapcsolatban.


A korábbi évekhez képest a Nébih által biztosított elektronikus bevallási felületen változás történt.

Hivatal oldal több tartalmát láthatod. A faanyag kereskedelmi tevékenység végzés megkezdése előtt . Bejelentkezés ” fülön lehet továbblépni. A bejelentkezés határideje: január 31.


Nem tudjuk a Nébih -nek bejelenteni a koronavíruson nyerészkedőket. Tagjaink raktárkészlet adatai alapján facsemetét és magot kereshet. Kérjük, a folytatáshoz jelentkezzen be!


Felhasználói kézikönyv letöltése.

Magyar Államkincstár Logó. A regisztrációval és . A Kormányablakba belépés csak előre foglalt időponttal rendelkező ügyfelek részére. A képzés az agrárágazat és élelmiszeripar bármely szegmensében tevékenykedő.


A régi jelszó helyett a rendszer első belépés alkalmával új jelszót fog kérni, amely elmentése után a régi . A kezelés nélkül évekig megmaradó hegeket okozó kaukázusi medvetalp magyarországi elterjedésétől nem kell nagyon tartanunk, . Belépés az adatbázisba. Maradjak bejelentkezve. Előzetes bejelentkezés szükséges! Mintavételi hely (átmeneti rendelési idő):.


FONTOS TUDNI: A vizsgára bejelentkezést követően, a felülvizsgálat . Ugyanígy bárki, belépés nélkül ellenőrizheti ebben a keresőben, hogy az általa ismert azonosítóval rendelkező állat szerepel-e a nyilvántartott adatbázisban. Munkánkban a tudásmegosztás és a tisztességes vállalkozások támogatása, segítése legalább olyan fontos, mint a . A Nébih több mint egy ellenőrző hatóság. Ez az országos állami eb adatbázis (Ebregiszter). Az eredmény negatív lett, az elhullás nem madárinfluenza miatt történt – közölte a Nébih.


Kemény lombos hasított tűzifa 0mm3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések